anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am facut o cu prietenul meu neprotejat (a durat doar cateva secunde, iar penisul nu a ejaculat si era uscat) care sunt sansele de a ramane insarcinata?

Răspuns Câştigător
| corbulalbrosu a răspuns:

Daca tentativa de sex s-a consumat in perioada fertila a ciclului menstrual, probabilitatea de a se putea forma o sarcina se poate aprecia ca fiind de maxim de 5-10%. In cazul in care tentativa respectiva a avut loc in afara perioadei fertile atunci in mod teoretic probabilitatea de a se putea forma o sarcina se poate exclude fiindca de fapt devine practic imposibila. Sanatate!

7 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Daca penisul era uscat e clar ca tu nu te-ai excitat deloc.Sanse 0 sa ramai gravida. Ti-ar trebui o informare in ce conditii poti ramane gravida sau nu. Generatie de cacao!

| lindsay a răspuns:

Copii, nu mai faceti lucruri despre care nu stiti suficient de multe.
Intr-adevar, daca nu te afli in perioada fertila, sansele sunt mici insa categoric NU sunt excluse. Este posibil sa ramai insarcinata doar din lichidul prespermatic, care, desi unii nu vor sa accepte, contine spermatozoizi! Soc, nu?
In fine. Ideea e ca degeaba spunem noi lucruri precum periaoda fertila daca tu nu stii sa ti-o calculezi. Iti sugerez sa mai citesti si pentru moment sa astepti.
Daca ejacularea nu a avut loc "inauntru", sansele sunt intr-adevar mici. Din nou. NU inexistente.
Aveti grija si va sugerez sa asteptati urmatorul ciclu. Testele de sarcina se efectueaza fie la 10-14 zile de la intarzierea ciclului menstrual, fie la 14-21 zile de la actul sexual.
Bafta!

| marianmich a răspuns (pentru lindsay):

As putea sa iau pastila de a doua zi, ca sa fiu sigura ca nu se intampla nimic?

| marianmich a răspuns (pentru lindsay):

Am pus intrebarea pentru ca ma aflu in perioada fertila si... avand in vedere ca riscul de a avea o sarcina este mult mai mare, m am ingrijorat putin. m am gandit si la lichidul seminal. El sustine ca nu era nici urma de asa ceva, dar mi e greu sa cred, era excitat... Daca ne am lua dupa barbati mereu, unde am ajunge? laughing sunt precauta de fel, si oricum fara sa ne protejam nu am facut o pana acum.

| lindsay a răspuns (pentru marianmich):

Atunci nu e o alegere gresita. Ai grija insa la perioada (in ore) in care trebuie luata pastila respectiva. Nu mai tin minte sigur, dar cred ca maximul era de 72 ore de la actul sexual. Bineinteles, bine ar fi in primele 12-24 ore. dar oricum.
Si nu vreau sa ma gandesc unde am fi...laughing. Mai bine sa avem noi grija.
Bafta!:*

| lindsay a răspuns:

Poti lua pastila de a2a zi desi sansele sunt mici in conditiile date.
Pastila insa se poate lua de maxim 2 ori pe an.

| Violleta2022 a răspuns:

50% sanse de sarcina, daca tu erai in perioada fertila!