anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am facut o greseala mare, m-am indragostit de un tigan care este si coleg de clasa cu mine. Problema este ca am crezut ca si el are ceva in sufletul lui pentru mine... dar m-am inselat. Mi-a cerut bani si nu am vrut sa ii dau, dupaceea mi-a cerut sa ma culc cu el si nu am vrut, iar el mi-a zis ca de la o fata vrea doar sex si atat, si de mine nu i-a placut pentru ca nu sunt proasta sa accept tot ce vrea el. Ce pot sa fac, in privinta lui? vreau sa se simta si el asa cum m-am simtit eu atunci cand am plans in clasa si el a inceput sa rada la colegi ca eu tin la el si de aceea plang. Cu l-as putea uita, ignora? cum daca este cu mine in clasa?

4 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Nu te mai uiti la el si daca insista sa vorbeasca cu tine ii zici ca pentru tine el este un 0 tras pe dreapta.

| ignore a răspuns:

F bine ai facut k l-ai refuzat. iesi cu pr tale in pauza ask muzicaa (la casti) numai te uita l el. si poti sa iti gasesti un b super dragutwinking cu care sa fi fericta.

| zuzu a răspuns:

Tiganu' tot tigan ramane orice ai face... oh go on. Mai bine cauta.ti pe altcinevahappy

| numeleastanuepublic a răspuns:

Cautati alt baiat si dal dracu de tigan