Iti dai seama ca si-a pierdut increderea in tine daca l-ai inselat, s-a impacat cu tine doar pentru faptul ca i-ai spus tu personal adevarul si nu a aflat de la altcineva.Stii ce se zice fapta recunoscuta este pe jumatate iertata.Iti spune cateodata ca vrea sa se desparta de tine pentru ca isi aminteste si il doare. Daca vrei sa ii demonstrezi ca il iubesti, fa-l sa aiba incredere in tine, si daca mai vezi vreun baiat wow, nu il mai insela daca il iubesti pentru ca presupun ca nici tie nu ti-ar conveni sa fii inselata.Bafta!
Daca era si foarte wow e clar cat de wow il iubesti pe actualu, wowwwwwwwwwwwwwwwwwww ce e asta un nou cuvant in dex nu apare
Nu
Atunci mi-ai distrus toate sperantele.
Haaaaaaaaaaaaaaaaaaaa,de ce vreai sa te insori cu ea daca avea 15 ani?
Nu ray, dar am si eu niste asteptari de la oameni. Ma astept sa dea dovada de maturitate atunci cand trebuie si sa-si foloseasca putin creierasul, meh, dar poate cer prea mult.
Daca ea foc pe caldura asta lasa-l la rece creierul in frigider
Chiar nu aveam nevoie de raspunsuri rautacioase...nu cred ca este atat de importanta varsta mea
Scuze
Daca i ai spus si cauza, ca ala era "wow"si d aia ai facut asta, e normal sa se duca unde vede cu ochii.
Cum ti ar pica tie sa ti spuna ..stii,eu azi in lift i am tras o vecinei de la 3, era asa wow ca n am rezistat, dar cum tu ma iubesti, stiu ca ai sa ma ierti, pisi :*.
Nu stiu ce sa raspund Vb lui MisterRip. Pot sa spun decat ca l-ai inselat si mna mi se pare logic sa fie suparat si sa nu poate trece peste. Spune-i ca a fost involuntar si ca esti loial/a lui
Daca taceai era mai bine, problema este ca prietenul tau si-a pierdut increderea in tine si..se gandeste ca poate si pe viitor ai mai faci faze din acestea, aaa si inca ceva, de la a tine la cineva si pina la a iubii este drum lung, nu stiu cum o vei scoate la capat iti urez succes dar este posibil ca prietenul tau sa iti raspunda cu aceeasi moneda daca este orgolios
Daca tu crezi si recunosti ca ala e mai bun ca pritetenul tau, tztztzt.
La el te-ai referit ca fiind super ok, asta insemnand ca e mai moale si se comporta mai frumos cu tine iar celalat arata mai wow, de aici baietzas de baietzas. O data ai cedat ispitei, o sa mai urmeze.
Prietenului tau i-as spune sa isi ia pe una frumoasa de pica(care chiar daca primeste avansuri multe, stie cum sa le refuze) decat pe una ca tine care pica la vrajeala primului smecheras.
Incearca sa nu mai cunosti sau sa te uiti dupa baieti...asa vei putea sa iti pastrezi inima intreaga pentru prietenul tau.iti zic din propria experienta.