E simplu incepi sa-l saruti usor pe gat dupa piept, iar daca vrei si jos, asta sigur o sa-l excite, mno iti d-au si un pont daca inainte de treaba propriu zisa porti ceva sexy il excita cu siguranta. Referitor la orgasm relaxeaza-te si lasa-l sa-si faca treaba, daca ti-ar face cunnilingus sansele sa ai orgasmcresc, mai ales daca tipul are experienta. Distractie placuta, si aminteste-i idiotului sa foloseaza prezervative.
Buna,
Fetele in general ajung foarte greu la orgasm, asa ca nu te stresa.
Lasa-l pe el in pat sa-si faca treaba.
Incearca s-o iei ca pe un joc toata situatia si sa-i descoperi zonele erogene.
E posibil sa gasesti 99% din informati cu un search pe google sau sa-l intrebi chiar pe el.
Am dat search pe google, dar sunt informații vagi. Spre exemplu :,, ia atitudine ", dar nu zice cum sa o faci.
La capitolul orgasm feminin, baiatul ar trebui sa invete cum se face preludiu unei fete, cum se excita o fata si cum se satisface, pentru ca, nu se poate obtine un orgasm feminim sub 10 minute de sex!
In cazul asta, am vesti proaste pentru tine, sunt putini baieti care au habar de satisfacerea unei fete si extremd e putini care dau doi bani sa satisfaca o fata. Dar daca tu il indrumi si ii indici ce sa faca si cum s afaca, atunci este posibil sa ai satisfactie si de la el.
In plus, daca baiatul mai are si un penis mic, sansele lui sa te satisfaca cu un cuculet atat de mic, sunt aproape nule.
Ca să poți avea orgasm, ar fi bine să înveți mai întâi să ți-l produci singură (degețica).
Despre cum se face dragoste sunt destule informații și forumuri. Wikipedia e o sursă de încredere.
Nu te stresa, trebuie sa te gandesti ca nu a fost vina ta, sigur dupa parerea mea este ca nu esti vinovata si nu uita:prima data mereu este un esec
tinkutza_4745 întreabă:
beausingurlamasamea întreabă: