Pai eu zic ca ar trebui sa stati sa mai vorbiti desprea asta, sa ii spui ca daca te place si el cu adevarat trebuie sa trec peste tot ce s-a intamplat, de ex si tatal meu s-a luat de iubitul meu chiar din prima zi cand am decis s-a fim impreuna , deoarece era km tarziu cand m-am inors acasaa l-am gasit pe tata afara si m-a astepta iar cand l-a vazut s-a luat de el, a tipat la el, dar iubitul meu a putut sa treaca peste ce s-a intamplat deoarece tine la mine si si-acum suntem impreuna, relatia chiar s-a intarit in imp si acum incepem sa radem cand ne amintim de momentul acela. Sper sa te inteleaga si pe tine iubitul tau si sa uite ce i s-a intamplat. Te pupic dolche.Noroc :* :*
Pai.se pare ca e si el afectat de toate astea, pentru ca el poate te iubeste si se simte prost din cauza ca fam ta nu e d akord ca el, cred ca ar fi bine sa vb ca parintii tai despre asta.si poate atunci vor fi de akord ca voi 2 sa fiti impreuna
Pai daca ii placi mult n-o sa asculte ce i-a zis tatal tau ci o sa faca ce considera el. Tu incearca poate sa vorbesti cu tatal sa nu se implice in prietenia voatra, iar lui daca iai explicat si nu intelege, nu stiu...lasa-l sa se mai gindeasca, dar daca te place atunci nare de gindit mult.
Eu cred ca unchiul tau s-a cam luat de el
nu ai de unde sa stii ce i-a zis eu fi spus ceva care l-a suparat
intreaba-l care a fost motivul pentru care s-a suparat
poate asa rezolvati problema
Mult succes!
Hmm poate nu vrea sa yty faca raw adica problema in familie
gen sau la speriat prea tare
Tatii sunt asa mai severi cind e vorba de fiica, las' baiatul sa stie ca relatia ta cu el...nu-i de gluma. Incearca sa vb si cu tati si cu prietenul, incearca sa le explici ca vrei sa fii fericita si ai nevoie de sustinerea lor. Bafta