| ElenaAndreassonor a întrebat:

Bună,am facut pentru prima data an@l cu partenerul meu.O sa para mai ciudat da.Cand a bagat prima data a fost neprotejat, dupa accea a scos si a pus protectie.Este vreo sansa sa
raman insarcinata? Stiu ca era vorba despre un lichid la inceput sau chestii. Ajutor!

14 răspunsuri:
| sweetys a răspuns:

Ce imi era dor de intrebarile aste! Daca ai peste 12 ani ar trebui sa ai minimul de cunostinte, daca ai peste, pune mana si fa-o doar protejat pentru a nu te inmulti.

Răspuns utilizator avertizat
| dullcat a răspuns:

Buna.Pune mana si urmareste aici despre cum apare sarcina:

https://youtu.be/Q6NeilJgtyA

| VoidEternal a răspuns:

Ciudat e că la 19 nu ai nici cea mai vaga idee despre cum funcționează organismul tau.

| FreddieM a răspuns:

Poate fi o experienta foarte plăcută, cu igiena necesara funduletului pentru un astfel de act. Zero riscuri, poate ejacula în tine oricând doreste. Sper sa îți placa.
Cheers

| Turbo223 a răspuns:

Nu ramai insarcinata dar tot poti lua o infectie virus ceva

| vasileparnaie a răspuns:

Trebuia sa faci caca ca se simtea mai bine.

| ElenaAndreassonor explică (pentru vasileparnaie):

Eu intreb ceva informativ, la 19 ani cat am eu...

| darrio2007 a răspuns (pentru ElenaAndreassonor):

19 ani? No comment!

| Cosmin3412 a răspuns:

Nu.e gaura greșită. Anal poti sa faci cat vrei neprotejata

| LePapillonSurvivant a răspuns:

Este ingrijorator ca nu ai minime cunostinte despre cum functioneaza corpul uman si faptul ca el a avut contact anal cu tine neprotejat, inlesnind astfel o posibila infectie cu un agent patogen (virus, bacterie) pe care ti-o va transmite in corpul tau, in cazul unui contact sexual neprotejat.
Cat despre sarcina, imi aduce aminte de un banc mai vechi: "si daca inghit, raman?" Nu, nu se instaleaza nicio sarcina.

| ElenaAndreassonor explică (pentru LePapillonSurvivant):

Faza era ca nu cumva sa fi alunecat ceva spermatozoizi, dar avand in vedere ca am facut protejat nu are cum, asa spun eu

| Vladimir123779 a răspuns:

Da si copii tai vor iesi la fel ca tine!

| AnkaD a răspuns:

Nu ai cum să rămâi însărcinată în fund, mi se pare puțin ciudat faptul ca nu ai cunoștințe mai ales la 19 ani, informează-te sunt atatea lucruri pe care trebuie sa le ști despre corpul tău și mai ales cum funcționează acesta în reproducere.