Ce imi era dor de intrebarile aste! Daca ai peste 12 ani ar trebui sa ai minimul de cunostinte, daca ai peste, pune mana si fa-o doar protejat pentru a nu te inmulti.
Buna.Pune mana si urmareste aici despre cum apare sarcina:
https://youtu.be/Q6NeilJgtyA
Ciudat e că la 19 nu ai nici cea mai vaga idee despre cum funcționează organismul tau.
Poate fi o experienta foarte plăcută, cu igiena necesara funduletului pentru un astfel de act. Zero riscuri, poate ejacula în tine oricând doreste. Sper sa îți placa.
Cheers
Eu intreb ceva informativ, la 19 ani cat am eu...
19 ani? No comment!
Este ingrijorator ca nu ai minime cunostinte despre cum functioneaza corpul uman si faptul ca el a avut contact anal cu tine neprotejat, inlesnind astfel o posibila infectie cu un agent patogen (virus, bacterie) pe care ti-o va transmite in corpul tau, in cazul unui contact sexual neprotejat.
Cat despre sarcina, imi aduce aminte de un banc mai vechi: "si daca inghit, raman?" Nu, nu se instaleaza nicio sarcina.
Faza era ca nu cumva sa fi alunecat ceva spermatozoizi, dar avand in vedere ca am facut protejat nu are cum, asa spun eu
Nu ai cum să rămâi însărcinată în fund, mi se pare puțin ciudat faptul ca nu ai cunoștințe mai ales la 19 ani, informează-te sunt atatea lucruri pe care trebuie sa le ști despre corpul tău și mai ales cum funcționează acesta în reproducere.