| andreea_6355 a întrebat:

am facut prostia de am stat cu x o luna, dar imi placea de varul lui foarte mult(si lui de mine) si ne placem si acum, imi acorda foarte multa atentie si simt ca oarecum"tine la mine". Aceasta relatie cu x nu e foarte serioasa, la telefon nu prea vorbim, doar la scoala odata sau de doua ori pe zi. Ce as putea face? pls

6 răspunsuri:
| Dizzydizz a răspuns:

Despartete pentru inceput de X. Dupa vezi daca iti pl cu adev de varul lui, si daca si el te place, dc sa nu incerkti ceva serios?happy

| Just a kid a răspuns:

Stai cu cine iti place tie.nu ai de ce sa stai cu X daca nu vorbiti prea mult si e doar o luna pana la urma ce rost are sa fii intr-o rel unde nu esti fericita?(pentru ca din mom ce nu iti place de el nu ai cum sa fii fericita gandindute la altul)
fii cu cel de care iti place:*

| UrăscPăstârnacul a răspuns:

Heiii.
Deci... Desparte-te de el. Atata timp cat nu tii la el, nu inteleg de ce continui aceasta `relatie`, mai ales daca nu prea vorbiti.
Dupa ce te-ai despartit de X, combina-te cu varul lui X. Daca X o sa se tina dupa tine, atunci spune-i ca tu esti ocupata.

Just do it!
Adda :*

| steluta_7203 a răspuns:

Vorbeste cu varul lui x si vezi daca simte ceva pentru tine. indiferent ce ceti spune varul lui x ...cu x trebuie sa rupi relatia chiar daca nu este serioasa.

| botosel a răspuns:

Daca nu esti fericita, pleaca.
desparte-te de el si concentreaza-te pe varul lui

| andreea_6355 explică:

Pai ma gandesc la faptul ca este varul lui si ma simt naspa...cum as putea sa scap de senzatia asta?