Incearca sa vorbeste cu el. sa il intrebi intr-o zi cand intra pe mess. ce face...pe unde merge in vacanta. ce muzica asculta.tot felul de motive sa vb cu el.si o sa vezi cum cu timpul o sa isi faca curaj si o sa iti marturiseasca ce simte. insa mai bine ia-ti tu inima in dinti si fa primul pas nu ai nimic de pierdut.
Nu te supara dar, daca la un baiat i-ar placea de tine tie ti-r placea sa trimita pe cineva in locul lui sa iti spuna ce simte?
Mai bine spune-i tu si spune-i din inima tot ce simti. Un baiat apreciaza acest lucru.
Si poate ca nu a incercat sa se dea la tine deoarece e timid. Poate ii place de tine, dar ii este frica sa nu-l respingi.
Dupa parerea mea e mai bine ca tu sa vorbesti cu el pentru a vedea chiar tu ce gesturi face.
Si pe prieten il poate minti ca nu te place.
Dar daca esti tu "face to face" cu el, sunt sigura ca o sa-ti spuna adevarul.
Bafta multa.
Funditaa?
EuSiAtat
Lasa sa degurca totul de la sine
Poate el o sa faca primul pas, nu face u asta ca esti fata si din partea lui ar fi frumos
Salut! E posibil sa te placa insa din cauza ca rareori vorbiti nci nu te-a cautat. Ia initiativa in miinele tale.De ce sa astepti el sa te invite? Invital tu ...Fii mai indrazneata asta iti va fi de folos.Imprieteneste-te cu el, incearca sa afli ce tip de fete ii plac. Vorbeste cit mai deschis cu el, si atunci poate va iesi ceva...Nu cauta cineva sa-ti faca cunostinata cu el. Fa-o tu! SUCCES!
Asa ceva e si la mine. numa ca nu ma saluta. inainte ma saluta da eu nu.
Incearca sa te bagi in seama...sa`l intrebi de cine`i place. daca are pretena.
chestii de astea.
Cred ca ar fi o idee buna sa-i scrii tu...nu e nimic exagerat.adika depinde ce`i scrii.Nu deschide teme delicate, la inceput incearca sa fiti prieteni buni
P.S.Bafta