| adriana_8549 a întrebat:

am facut sex anal cu prietenul meu.si imi curge sange...

Răspuns Câştigător
mariana
| mariana a răspuns:

Daca este adavarat ce ai intrebat, atunci este bine sa incetezi a mai face asemenea practici, asa zis sexuale, sa faci bai de sezut cu ceai de musetel ori de galbenele si sa te ungi cu o crema cicatrizanta, ce se foloseste in cazul celor ce au hemoroizi, ori constipatii, care pot si ele sa produca fisuri anale, care pot sa sangereze (hemorsal ori crema de galbenele).
Cred ca te-ai convins ca ce ai incercat tu si prietenul tau nu este nici normal dar nici placut pentru tine si te mai poti si imbolnavi.
Cred ca sangerarea s-a oprit, de atunci de cand ai pus tu intrebarea, a trecut ceva timp si eu doar acum am vazut ca mi-ai cerut prietenia prin TPU si am mers pe intrebarea ta pentru a vedea ce fel de om esti. Asa m-am hotarat sa-ti raspund la aceasta intrebare si sa-ti recomand ca sa devii un user activ pe TPU si pe urma voi lua din nou in discutie cererea ta de prietenie.
In legatura cu ce ai intrebat, daca continua sa te doara si chiar sa sangereze, chiar daca este jenant, este necesar sa mergi la medic, pentru a-ti propune un tratament, care sa fie eficient in cazul tau.
Eu iti doresc sa te maturizezi, sa gasesti alte cai de a te distra si daca baiatul cu care ai avut asemenea relatii, mai este cu tine, ar trebui sa te gandesti daca acesta te respecta suficient de mult ori chiar ii pasa de tine. Daca ajungi la o concluzie, cred ca este cazul sa iei niste masuri in acest sens si pe viitor, sa ai grija cu cine te imprietenesti si cu cine ajungi in relatii intime.
Multa sanatate.

17 răspunsuri:
| Anakatsu a răspuns:

Data viitoare poate nu te mai masturbezi cu cutitu...

iti curge sange din cur?laughing)))

| foxi a răspuns:

Acum fa oral sa iti curga bale!

| sssoriii a răspuns:

Asa si?

| RXN a răspuns:

Eh, fisuri ale muschilor anali.happy Du-te la medic, daca stai asa, te mai alegi si cu niste infectii destul de urate.
Poate de acum te potolesti.

| L a răspuns:

Daca nu ti se opreste sangerarea, eu iti recomand sa mergi la un doctor!

| coryyyyyyyyyyy a răspuns:

Nu mai face asa ceva pentru ca este periculos pentru sanatatea tastraight face

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fraiera ai putut fi este un animal care a vrut sa te anjoseasca auzi prietenul meu a da voii fetele sunteti si curioase asa ati trebuie

| ELD a răspuns:

Si ce propui in privinta asta?

| gigiro a răspuns:

Bine ca nu iti curge din nas! Fa dragoste normal, si nu o sa mai ai asa mari probleme! Curistii sunt urati printre romani! Te-ai injosit, nu ai nici un pic de mandrie si trebuie sa suferi!

Abh
| Abh a răspuns:

Urgent la doctor, ai facut fisuri anale.

| elenac a răspuns:

Ce idioti sunt unii.rad de alti nu se uit la ei! draguta, du-te la un doctor, nu este o rusine, cuplurile incearca mereu ceva nou pentru ginecolog nu esti prima...iti zic adevarul ma tenta si pe mine dar gandul de durere ma retras

| foxi a răspuns:

@
elenac, idiot e cel ce pune botul la stupidenii!

| aNNd_3856 a răspuns:

Foxi a răspuns:

AHAHAHAHAHAH rolling on the floor

| TheTransporter a răspuns:

Foxi a răspuns:

laughing asta e chiar tare...rolling on the floor))mah. poate ea a facut oral. i-a curs balele,, apoi a incercat anal sa vada daca ii curge sange. dar i-a curs!laughingrolling on the floor

| Nebunik_Ada_1995 a răspuns:

Nu doare pana te obișnuiești spun eu

| Nebunik_Ada_1995 a răspuns:

Si mie imi curge sange poate fii ceva grav

| Roxana_Olaru_1990 a răspuns:

Doamna Mariana,, expert TPU,, in loc de acel trandafir mai bine ati pune o poza cu d/voasta presimt ca ati apucat comunismul.Mai bine ii dadeati un sfat scurt si la obiect domnisoarei Adriana.Inca nu va dati seama ca suntem o tara libera si putem face ce vrem si ce consideram noi ca este normal.Ma suzati aveti niste sfaturi fara valoare.Cu tot respectul