| andypk a întrebat:

Am facut sex cu cineva si mi so spart prezervativu. Are ceva? Si a scos o picatura de sperma in ***. Se poate face un copil cu o picatura?

Răspuns Câştigător
| anca13 a răspuns:

Cati ani ai? doamne,parca ati folosi manusi de spalat baile,nu prezervative, numai la voi aud ca s-au spart, s-au rupt...ori e intrebare pusa la misto.De ce ai facut sex daca nu stii sa te protejezi si ca e suficient un varf de ac de sperma pentru a ramane gravida?

13 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Depinde cum parcurge fecundatia omule. Acea fata putea sa isi ia pastila de 2º zi.

| MMihai a răspuns:

Tu ce vârstă ai și ce pregătire în materie de sex ai? // Un singur spermatozoid voios, este suficient, pentru fecundarea unui ovul. Înt-o picăturo sunt mii, dacă nu sute de mii.

| ascovit a răspuns:

DA! Cu siguranta! Si nu doar atunci cadn ejaculeaza in tine e riscul de a ramane gravida, dar cred ca art rebui sa ma rezum doar la itnrebarea ta. DA! Se poate! Fa un test de sarcina dupa 14 zile, de asemenea o vizita la medicul ginecolog e bine-venita. totusi, depinde si de perioada de fertlitate in care te aflai.

Bafta! Sper sa ai rezultatul pe care ti-l doresti atat de la testele de sarcina, cat si de la ginecolog.

O zi buna!

| Narcis2007 a răspuns:

Se pot face zeci de copii cu o picatura...

| niki a răspuns:

Nu...tre o galeata de sperma sa ramai gravida! normal ca sse poate!

| ααntoo a răspuns:

P.s
Mult succes cu copilul;**!

Răspuns utilizator avertizat
| JustMeCata a răspuns:

Mai bine ai lua pilula de a2-a zi.

| GGeorgel a răspuns:

Da, cam are. Adica sunt sanse destul de mari cat sa nu merite sa risti, sfatuieste fata (sper) sa cumpere 2-3 teste si dupa ce vede rezultatul sau chiar si inainte sa ia anticonceptionale sau alte pastile prescrise de doctor. Data viitoare ia un Durex sau ceva mai de calitate nu Chinese...winking

| Gabriela0206 a răspuns:

Buna!happy
Se poate face un copil si cu un singur spermatozoid. Luati un test de sarcina, mergeti la ginecolog, nu mai stati asa!
Multa bafta si data viitoare fiti mai atenti!

| MissyCrissy_4502 a răspuns:

Cred ca da...winking

| Bobby_1770 a răspuns:

Conteaza varsta in *** si daca a intrat calumea acolo laughing

| mya_9542 a răspuns:

Io ma chinuiam sa raman si tu te sperii da se poate si cu o picatura daca a trecut mai mult de 2 saptamani de la contactul sexual fa-ti un test dar nu mai repede de 2 saptamani daca a trecut 3 4 zile cel mult ia pastile de a 2 zi... daca ai alte nelamuriri cautama pe:::: mya_laur@yahoo.com