| ___iryq a întrebat:

Bună, am facut sex cu iubitul meu cu prezervativ iar la un moment dat, l-am dat jos și am făcut câteva secunde fără prezervativ. Menționez ca după acele secunde în care am facut-o fără, a mai rezistat jumătate de ora pana sa termjnat. Sunt șanse sa rămân gravida?

Răspuns Câştigător
| Fonk a răspuns:

Ști cum e, chiar daca zici ca nu si-a dat drumul asta nu inseamna ca nu se poate strecura o celula, data vitoare ia pastila de a 2 zi, fundă?

10 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Cine poate sti? O sa afli daca faci un test de sarcina peste 20 zile, in rest nu putem noi aprecia daca a existat sau nu vreun spermatozoid ratacit

| Violleta2022 a răspuns:

Da, sunt sanse daca avea sperma ramasa pe teava de la o masturbarea sau ejaculare anterioara si daca tu erai in perioada fertila.
Asta este greseala fatala pe care o fac toti!

De ce ai acceptat sex fara prezevtaiv?
Chiar nu-ti pasa daca ramai sau nu gravida?

| Emilian65 a răspuns:

Dacă erai în perioada fertila, este posibil sa rămână gravida.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

1.De unde să știu eu dacă el si-a dat drumul în tine sau nu? Dar tu nu știi când el termină? Nu simți? Sunt 15 contractii ale penisului cand este ejaculata sperma; femeia ar trebui sa simtă. El nu îți spune când termină?

2. Posibil să întrebi dacă rămâi însărcinată de la lichidul preejaculator. Răspunsul scurt e ca nu, dacă au trecut minim 48 de ore de la ultima ejaculare a spermei de către prietenul tău; aici și tu ar trebui sa știi. Răspunsul lung e că este posibil, dacă mai face sex și cu alta și tu nu știi. Ideea e ca în lichidul preejaculator nu există spermatozoizi, în mod normal. Dar unii sunt spermatozoizi "încăpățânati" pot trăi până la 48 ore de la ultima ejaculare lipiti de uretra și canalul spermatic; când este eliminat lichidul preejaculator, sunt duși de "val" și înotătorii încăpățânați. Eliminarea lichidului preejaculator este o acțiune inerta din punctul de vedere al bărbatului; nu se simte.

| ___iryq explică (pentru anonim_4396):

Pai am știut când s-a terminat. Gen dupa acele secunde fara prezervativ cam după jumătate de ora. Și a fost cam 20 de secunde fără. Și sunt putn strasata ca as putea rămâne da totusi nu cred ca e posibil în doar 20 de secunde fără prezervatov și pe el la mai ținut jumătate de ora și abia după s-a terminat

| ___iryq explică (pentru anonim_4396):

Si nu s-a terminat în mine

| Fonk a răspuns (pentru ___iryq):

Tot so scurs chiar daca nu si-o dat drumul

| Fonk a răspuns (pentru ___iryq):

Ști cum e, chiar daca zici ca nu si-a dat drumul asta nu inseamna ca nu se poate strecura o celula, data vitoare ia pastila de a 2 zi, fundă?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Slabe șanse sa rămâi, dar pentru liniștea ta sa faci un test de sarcină după 21 de zile de la partida de sex. Te apuca frica, gândurile, frustrările și înțeleg perfect; ești fată tânără nu ai nevoie de sarcină acum. Oricât l-ai iubi pe prietenul tău, numai accepta joculețe se genul "lasă-mă s-o bag câteva secunde fără prezervativ"; inteleg că în momentul ăla fiind excitata, fiind cu baiatul pe care il iubești, accepți lucrul ăsta, dar din joaca postească ajungi la complicații. Complicație e și faptul ca acum stai cu frică, deși șansele de a nu fi gravidă sunt de 99%. Merită?
Eu zic că nu.

Și da se simte extraordinar fără prezervativ, dar nu e cazul încă la voi. În timp, după ce prindeți experiență, dacă menstruația îți vine la data normală, faceti sex doar intre voi (si nu cu alte persoane) puteți încerca metoda calendarului, coroborata cu metoda contului întrerupt (adică ejaculare în afară), la care ar fi bine sa adăugați și treaba descrisă de mine mai sus cu lichidul preejaculator (adică minim 48 de ore între 2 ejaculari); dar sunt riscuri.

| anonim_4396 a răspuns (pentru anonim_4396):

Coit întrerupt nu cont întrerupt - la naiba cu autocorectul.

| Fonk a răspuns:

Deci tu îți bați joc de noi, de unde să știm noi dacă ai rămas?

După ce te joci cu "focul" spui: "Vai oare am rămas?"
Pe scurt: Nu știm.

Fă testul să vezi dacă ai rămas, nu știm dar cam asta meriți după ce te joci.