În acest caz șansele sunt destul de mici. Bineînțeles că niciodată nu poți fi 100% sigură, dar ținând cont că v-ați protejat foarte bine, ar trebui să stai liniștită!
Nu nu exista nici o sansa de sarcina daca ai facut sex numai protejat cu prezervativ.
Din pacate, acum pentru ca ti-ai introdous o BOMBA HORMONALA in corp (luand pastila de a doua zi), vei experimenta multe efecte secundare/ adverse in corp, de la ciclul si ovulatie pe urmatoarele 6-12 luni, care nu vor mai veni regulat la posibile sangerari intre menstruatii, formare de noduli de sani, de chisturi ovariene, fibroame uterine si chiar tumori, acestea putand sa le descoperi la cativa ani dupa ce ai luat pastila asta.
Din pacate o asemena pastila nu-i recomandata decat 1 singuar data in viata, fiindca iti distruge sanatatea.
Mare pacat ca te-ai repezit sa o iei inainte sa ne intrebi, fiindca ai oricum ai luat-o INUTIL!
Dacă actele sexuale au fost protejate cu prezervativ, șansele ca tu sa ramai gravidă sunt nule.
Nici o metodă contraceptivă nu este 100% sigură, nici prezervativul, dar șansa, dacă îl utilizezi corect, este foarte mică, neglijabilă.
Bai atata frica... din curiozitate cati ani ai? nu iti mai face atatea griji. ca sa stiti sunt si aceste produse https://comenzi.farmaciatei.ro/......p300766... folosesti unul cu 5-10 minute inainte de sex si poti face si fara prezervativ.
: Poti face sex fara prezervativ fara grija de a ramane insarcinata, Facand un raport financiar in aceasta cutie ai 10 ovule, se foloseste cate unu pentru fiecare partita si este doar 25 de lei. in comparatie cu prezervativele durex care depasesc 15-20 de lei doar 3 bucati.
Folosesc de peste un an de zile impreuna cu prietena mea si nu s-a intamplat nimic. mentionez ca de fiecare data imi dau drumu in ea nu ma abtin.
Foarte rău că ați făcut sex fără un minim de documentare în prealabil despre ce presupune sexul și cum se formează o sarcină. Dacă te-ai fi documentat ai fi știu cu siguranță că odată ce nu a existat ejaculare în vagin nu poate exista sarcină, și aici nu includ și celelalte aspecte care duc la formarea unei sarcini (ex: ovulație). Mai mult de atât ai mai și luat o pastină care este o bombă hormonală riscând să-ți afectezi rimtul normal al corpului.