Corect ce a zis liviu! Sperma nu e daunatoare contine multe proteine. Deasta se si zice ca nu e bine sa te masturbezi in exces pentru ca organismul iti consuma acele proteine pentru a le baga in lichidul seminal bun pentru conceptie! Daca ai ca restul fetelor de pe site 13-14 ani si faci sex din cauza asta te doare burta si sunt riscuri foarte mari sa faci cancer daca iti incepi viata sexuala prea devreme!
Potrivit unui studiu, femeile care fac sex oral, fără să se retragă în momentul ejaculării, îşi dimunează riscul de a face Preeclampsia, o boală care apare în urma creşterii tensiunii sangvine şi care are o anumită incidenţă în cazul femeilor însărcinate, arată msnbc.com.
Lichidul seminal îţi oferă substanţe nutritive
Cantitatea de lichid seminal per ejaculare conţine aproximativ 150 de mg proteine, 6 mg lipide, 11 mg carbohidraţi, 3 mg colesterol şi multe alte substanţe nutritive ca: zinc, potasiu, vitamina C şi B, calciu, acid citric, creatină, fructoză, acid lactic, magneziu, fosfor, sodiu şi seleniu.
Printre beneficiile substanţelor amintite se numără şi fortificarea sistemului imunitar sau întreţinerea ţesuturilor şi a muşchilor.
Ei bine, dacă vei consuma de cinci ori pe săptămână o cantitate de lichid seminal echivalentă unei ejaculări îţi asiguri proteine- 38% din cantitatea zilnică recomandată, zinc- 40%, vitamina B12- 57% şi carbohidraţi-16%, arată blameitonthevoices.com.
Lichidul seminal îţi îngrijeşte tenul
Unii producători de cosmetice introduc lichidul seminal în compoziţia cremelor de faţă.
Sursa: Beneficiile spermei pentru organism : Relaţii : Unica
Asa ca nu are de ce sa te doara burta sperma nu este toxica
"si eu tinand fff mult la el l-am ascultat" - mie asta nu imi place cum suna!
Daca el iti cerea sa te arunci in fantana, te aruncai? Fetelor, aveti si voi coloana vertebrala!
@ombladon tie si se pare normal sa faca ceva doar pentru ca cel de langa ea a vrut asta?
Uneori cand? dupa parere ta asa?
Pai ce ea nu are coloana vertebrala sa stie ce vrea si ce nu?
mi se pare umilitor sa te lasi condusa asa, fie ea dragostea cat de mare
Asta e din cauza penetrarii nu din cauza spermei pe care ai inghitit-o, daca a facut-o dur o sa ai mereu mici dureri la introducerea penisului in vagin
Thmm te lasi manipulata de el si nu e binee... c faci. E posibil sa te doara burta din cauza asta...
Eu cred ca din cauza jocului sau prostesc te-ai ales cu o indigestie...alta data sa fi mai cuminte...