anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

am facut sex cu prietenul meu, mereu protejat, dar mereu, prezervativul nu s-a rupt(cel putin asa cred.nu am avut probleme)totul a decurs bine. mie mi-a intarziat 8 zile...si sincer imi e putin frica, nu stiu de ce., e posibil sa fiu insarcinata? desii nu inteleg dc... daca stiu ca totul a fost ok, ce posibilitati ar mai fi.de imi intarzie atat de mult?

10 răspunsuri:
| raspunz a răspuns:

Pai poate v-ati jucat inainte sau dupa si avea sperma pe mana care te-a atins acolo. Sau daca avea sperma pe prezervativ, ar fi cauze de sarcina. Dar tu ai fost atenta si ați făcut sex protejat deci nu cred că e vorba de asta.
Cel mai probabil e o dereglare hormonală. Se întâmplă la fetele care nu au cicluri menstruale regulate. Dacă vrei să fii sigură că nu e sarcină poți să faci un test acum sau la 21 de zile de la ultimul contact sexual (pentru acuratețe maximă) din urina de dimineață.

| CoquineNoire a răspuns:

Spune-i sa vina cu metroul, ca va ajunge mai repede

| Sara2 a răspuns:

Exact in situatia ta sunt si eu, situatia este absolut identica straight face, maine se fac 8 zile la mine de intarziere

| Cristy15 a răspuns:

Poate intarzia si 2 saptamani(eu asa stiam)...mai uitate si pe google ca iti da raspuns.
Succes!

| Confusion a răspuns:

Daca tu mergi pe ideea ca "asa crezi", nu poti fi sigura de nimic. Fa-ti un test- e doar 15 lei unul, o sa te simti mult mai usurata dupa, crede-ma.

| Loov3G3oXiana a răspuns:

Mai sunt perioade cand intarzie, ciclul nu e intotdeauna regulat, iti poate veni si o data la 2 luni, asta nu inseamna ca esti insarcinata.fa-ti un test de sarcina happyacela iti arata daca esti sau nu insarcinata

| gabypwp a răspuns:

Momentan poti sta linistita,iti poate intarzia mult mai mult,ai ciclul neregulat,se intampla...dar in orice caz un test de sarcina nu ar strica asa vei scapa de dubii, dar atat timp cat v-ati protejat sigur nu o sa fie nici-o problema, stai linistita.

| Gloria49 a răspuns:

Nu cred ca exista riscul. Intarzierea e normala. Chiar si atat. Daca iti intarzie doua saptamani incepe sa cauti "semnele"unei sarcini nedorite.

| Baba_Corina_1992 a răspuns:

Si te`ai gandit ca noi stim sigur daca esti insarcinata sau nu?

| Cossmynme a răspuns:

E posibil sa intarzie putin insa nu ar strica un test de sarcina.
Nu iti face griji e ok happy