Eu una nu cred ca esti insarcinata.Sa stii ca difera si de organism si tu poate esti mai sensibila si de aia ai avut starile de voma si durerile abdominale.Mai bine ti'ai face un test de sarcina pentru orice eventualitate, ca sa fi mai sigura.Si app de la postinol si faptul ca esti stresata mai intarzie menstruatiea... sper ca te'am ajutat
Bha...prietenu ala a tau e nebun? pentru ce a dat drumu in tine? e prost? si ce a fost chiar atit de greu sa cumparati un prezervaativ si sa va protejati? cred ca ar trebui s iti ei un test de sarcina ca sa fii sigura! succese!
Sa stii ca mai difera si de organism, poate esti mai sensibila si de aia. Cel mai bine e sa-ti faci un test de sarcina, ca sa fi mai linistita.Desi eu n cred ca esti insarcinata...
Pei nu mai lua pastile in prostie ca s-ar putea sa dauneze si ce-l mai bine e sa-ti faci un test de sarcina la 2 saptamani dupa contactul sexual neprotejata. Eu nu cred ca esti insarcinata dar verifica cu testul de sarcina la 2 saptamani dupa contactul sexual si in timpul asta mai uitate si u la semne succes si starile de voma da pot fi provocate de pastile
Buna bianca, esti sigura ca prietenul tau si-a dat drumulk in tine? daca si-a dat drumul in tine va trebui sa iti iei un test de sarcina si sa vezi sigur...dar pe de opare nu cred ca esti insarcinata pentru ca de la pastile da pot da stari de voma si durerile abdominale sunt de la mancaruri prajite.da 9 lei pe un test si fal succes