Da, foarte probabil! Nu mai faceti neprotejat ca sa nu va asumati niste responsabilitati pentru care nu sunteti pregatiti.Si indiferent de cate ori faceti, spalati-va dupa fiecare partida.
Eu am facut o frumusete de cistita (infectie urinara) de la o prostie din asta. Urinarea dupa sex te fereste de ea.
Da, sigur ca poti sa fi ramas insarcinata. Oricum aceasta metoda de contraceptie (coitus interuptus) are un risc crescut (intre 4 si 27%). Daca dupa un contact sexual cu ejaculare, partenerul nu s-a spalat si nu a urinat, si urmeaza alt contact sexula, riscul este aproape dublu. Practic depinde doar de cat de fertila erai tu in ziua respectiva.
Urgent, pastila de a doua zi! Mai ai timp că se poate lua în 72 de ore.
Chiar dacă sunt şanse mici, mai bine iei pastila de a doua zi. Mai sigur!
Da, draga Lucica. E foarte posibil, daca nu s-a spalat. Ai grija sa nu faca "hop" un bebe in pantec la tine si sa nu stii.
@dee nu nu stiam ca a "dispera" e ca "a se exaspera".
@Antonia, or fi ele sinonime dar, din ce scrisesi u, eu am inteles altceva. Mai bine scrie pe intelesul tuturor ca poate nici cea careia i-ai raspuns n-a inteles.
Daca sexul a fost neprotejat, ai toate sansele sa fi ramas insarcinata, mai ales ca spui ca partenerul tau nu s-a spalat. Dracusorii de spermatozoizi nu stau locului si nu se stie daca vreunul, mai neastamparat, nu s-a cuibarit in vaginul tau, pentru a se imperechea. Laura te-a sfatui f bine, insa un test de sarcina nu-l poti face mai devreme de 14 zile de la ovulatie. Pentru a afla daca ai ramas sau nu insarcinata, ar mai fi testul de sange, acesta putand fi facut dupa 6-8 zile de la ovulatie.
http://www.suntgravida.ro/sarcina/Testele-de-sarcina.html
Daca esti proasta! TE-o pus drequ de trii ori. Odata nu tzo ajuns? Pacatoaso! Ramai cu indoiala. da de ne chemi la botez:X:X!
Cat de tare ma amuza expresia ''s-a terminat in mine'' dar lasand asta la o parte, da, sunt sanse sa ramai insarcinata, dar nu exaspera! totul se rezolva, take care
Draga ''madalicious'', din cate stiu eu 'dispera' si 'exaspera' sunt sinonime, nu stiu ce nu intelegi
Este foarte posibil sa ramai insarcinata...Trebuia sa te gandesti la acest lucru inainte de a face sex neprotejat
Multumesc mult pentru sfaturi.eu mi-am inceput viata sexuala acum 3 saptamani.si cum a ramas intr'o seara prietenu la mine am profitat de ocazie.si am facut'o de 3 ori...totusi cu 3 zile inainte de abia imi trecuse ciclu, nu eram chiar intr'o perioada fertila... o sa fie invatare de minte.