Rostul si rolul pastilelor anticonceptionale folosite de tine probabil/posibil cu scop de tratament, de fapt si in principal este cel de a oferi si de a PERMITE BARBATILOR sa intretina intotdeauna/mereu sex NEPROTEJAT si de asemenea ca intotdeauna/mereu sa poata ejacula sperma IN VAGIN fara nicio teama sau retinere. Acest lucru devine posibil fiindca atunci cand pastileleAC sunt folosite in mod CORECT, conform instructiunilor prevazute in prospect, formarea sarcinii devine practic 100% IMPOSIBILA, indiferent in care dintre cele 28 de zile ale ciclului menstrual este intretinut sexul si se produce ejacularea spoermei IN VAGIN. Folosirea acelei pastile nenorocite de a 2-a zi, ar reprezenta cea mai mare IMBECILITATE si IRESPONSABILITATE de care ai putea da dovada. Este greu de crezut ca medicul ginecolog care ti-a prescris pastila AC sa nu iti fi explicat si aceste aspect obligatorii de stiut/cunoscut. Multa sanatate!
Pai anticonceptionalele alea pentru ce ai impresia ca le iei? De ce sa iei pastila de a doua zi? E interzis sa o iei daca iei anticonceptionale.
Baga otravuri in tine ca numai bine nu o sa-ti fie. Am facut si eu prostia sa iau nenorocitele alea de pastile pana cand am auzit ca o fata a murit din pricina lor... apoi i-am zis celui care ma punea sa le iau, sa le ia el.
Andrei5001737 întreabă: