| ElenaEcaterina23 a întrebat:

Buna. Am facut sex neprotejat în ziua 3 a ciclului menstrual ( imi curgea sange si in timpul actului) ideea este ca iubitul meu spune ca nu si-a dat drumul in mine, si nici nu am simtit asta. Am facut de mai multe ori, si penultima oara s-a sters cu șervețel umed, nu s-a spălat cu apa. Exista posibilitatea sa fi ramas pe interior sperma? Si cand am facut ultima data sa se fi scurs in vagin?
Mentionez ca am luat pastila de a 2 a zi dupa 60 ore de la contactul sexual. Mai exact POSTINOR 1 Exista posibilitatea sa raman gravida? În calendarul menstrual arata ca eram pe liber, si perioada de fertilitate incepe peste 2 zile. ( Adica a 4 a zi dupa contactul neprotejat)
Ieri, 27.06 fiind a 4 zi dupa contactul sexual neprotejat am facut test si a iesit negativ, exista posibilitatea să se mai schimbe ceva?

2 răspunsuri:
| Cismi a răspuns:

200% sigur ca nu esti/vei ramane gravida data fiind situatia +pastila, stai calma si data viitoare bagati cauciuc daca vreti sa nu va mai dati cu capul de pereti, oricum fiind in a 4 a zi (daca ciclul are 28 de zile) era deja safe cu pastila 100% nu esti

Răspuns utilizator avertizat