| Sara2 a întrebat:

Am facut sex neprotejat, şi-a dat drumul în mine, înainte de menstruatie, tocmai atunci mi-a venit, a scos penisul plin de sange, exista vreun risc de sarcina? Nu stiu dacă să iau sau nu pilula de urgenta sunt foarte speriata. Multumesc

14 răspunsuri:
| corbulalbrosu a răspuns:

NU exista nici cea mai minima posibilitate de a se forma o sarcina. In ultima saptamana cea de dinainte de menstruatie este 100% infertila. In aceste ultime 8-9 zile SE POATE ejacula sperma in vagin fara nicio restrictie fiindca 100% NU poate exista un OVUL VIABIL in uter si din acest motiv formarea unei sarcini este 100% IMPOSIBILA. Este inadmisibil sa NU ai nici cele mai elementare cunostinte si/sau informatii despre modul si perioada in care o femeie poate sa ramana insarcinata. Ar fi indicat sa uiti de existenta acelei pastile contraceptive, si mai bine sa incepi sa te informezi despre metodele contraceptive pe care le-ai putea folosi. Este IMPOSIBIL sa ramai insarcinata in afara perioadei fertile a ciclului menstrual. CICLUL menstrual NU ESTE sinonim/ = cu MENSTRUATIA. Multa sanatate!

| vocea a răspuns:

Buna, ai foarte mari sanse sa ramai insarcinata, mergi de urgenta la farmacie si intreaba daca mai are efect pilula de a doua zi, mult succes si iti doresc tot binele din lume.

| Niklauss a răspuns:

NU, NU ESTE posbil sa fi ramas insacinata doar sa ai mai grija cu chestii de genul pe viitor.

| Bishopp a răspuns:

Nu exista posibilitatea de a ramane insarcinata. Dar de ce si-a dat drumul in tine? Ati vrut asta? Ce e in capul vostru? Exista riscul sa va treziti cu infectii sau alte prostii.
Folositi prezervativul. Nu va mai bateti joc de viata voastra aiurea.

| corbulalbrosu a răspuns (pentru Bishopp):

Un sex cu adevarat placut, reconfortant si intrutotul satisfactator este cel care se finalizeaza cu ejaculare intravaginala si penisul mentinut in vagin nemiscat inca o avumita vreme. Iti vei da seama doar dupa ce iti vei incepe viata sexuala si vei invata care este de fapt rolul sexului intretinut din pura placere.

| Bishopp a răspuns (pentru corbulalbrosu):

Domnle profesionist! Ceea ce vorbesti tu se face in cadrul unei relatii serioase, in care cuplul este casatorit si planuiesc conceperea unui copil.
Femeia asta nu intreaba daca e posibil sa fie insarcinata pentru ca isi doreste un copil.
Stiu ca placerea este mare dar riscul cum e?
Eu zic ca ar trebui sa invatati tinerii sa gandeasca constient si responsabil. Nu doar pentru placere. Placerea aceea cu finalizare intravaginala va veni cand cuplul doreste conceperea unui copil.

GRESIT, ERONAT, INEXACT. Indiferent de varsta sau de statutul ei, adica de femeie/fata libera de orice obligatii, aflata intr-o relatie de cuplu, ori casatorita sau nu, poate sa intretina mereu contacte sexuale NEPROTEJATE fara sa existe posibilitatea de a se produce o sarcina nedorita, insa cu CONTITIA OBLIGATORIE de a avea cunostintele si informatiile necesare care sa fie CORECTE/EXACTE cu privire la CICLUL MENSTRUL. Orice femeie poate ramane insarcinata pe parcursul unui ciclu menstrual/a unei luni NUMAI in cazul in care sperma ajunge in vagin in DOAR cele 3-4 zile din preajma ovulatiei, din totalul celor 28-30 de zile ale ciclului. Doar cele PROASTE raman insarcinate, fiindca le lipseste informatia corecta si necesara de a cunoaste precis mecanismul prin care se realizeaza procreerea. Fiindca ai amintit de RESPONSABILITATE afla ca acest deziderat/cerinta tine exact de educatia sexuala avuta, de cunostinte necesare, care sa fie exacte si precise fiindca acele fete/femei in mod cert/sigur NU vor ramane insarcinate. Procreerea nu tine nici de hazard, nici de noroc si nici de intamplare, este un mecanism foarte precis care poate fi stapanit 100% insa numai de catre cei care au IQ-ul suficient de mare. Prin tot ceea ce fac si explic exact asta incerc, sa-i fac constienti si responsabili.

Stii cat s-a constatat ca poate trai un spermatozoid norocos in vagin?

Situatiile si/sau cazurile care reprezinta EXCEPTII de la regula, niciodata nu se includ in statistici. In 99, 9% din cazurile cercetate in laborator, viata spermatozoizilor se incadreaza in limita a 1-2 zile si doar rareori ajung sa traiasca 3 zile. Spermatozoizii care au o viata mai lunga pana catre 5 zile reprezinta doar exceptii care se pot produce 1 data la 1000 de cazuri sau aproape NICIODATA. Exact pentru a se evita astfel de posibilitati chiar daca sunt putin probabile, din motive de precautie PERIOADA FERTILA este extinsa cu 2 sau 3 zile la o perioada 6 sau chiar 7 zile.

Dar stiti ca in cazul ciclului menstrual nu te poti pronunta intotdeuna exact, pentru ca asta difera de la luna la luna si nu apare fix la acelasi termen. Depinde de mai multi factori. Si totusi este un risc in cazul in care nu iti doresti copii, cat de mic, exista. De ce sa stai in stres? Parerea mea.

Inseamna ca nu ai fost atent la specificatiile cat se poate de clare prezentate in raspunsurile mele si anume; cele cu privire la ultimele 9-10 zile ale oricarui tip de ciclu menstrual, fara exceptie si la specificarea expresa pezentata in fraza : ""... poate sa intretina mereu contacte sexuale NEPROTEJATE fara sa existe posibilitatea de a se produce o sarcina nedorita, insa cu CONTITIA OBLIGATORIE de a avea cunostintele si informatiile necesare care sa fie CORECTE/EXACTE cu privire la CICLUL MENSTRUL."" Sunt multe femei cu ciclul menstrual foarte precis reglat care isi pot determina cu foarte mare precizie momentul ovulatiei si drept urmare isi pot determina foarte precis PERIOADA FERTILA. Iar acelor fete/femei care nu au aceasta posibilitate, le-am specificat intotdeauna cat se poate de clar ca sunt "condamnate" sa intretina doar contacte sexuale protejate printr-o metoda contraceptiva eficienta/adecvata. Riscurile de 2-3% exista chiar si atunci cand folosesti prezervativul sau de 4-6% in cazul ovulelor/cremelor spermicide, si chiar si in cazul folosirii de pastile AC care chiar daca sunt extrem de mici de doar 0, 3-0, 5%, totusi exista.

| Ioana74ses a răspuns:

Daca nu ai fost protejata risti sa ramai, iar cat despre pilula nu stiu ce sa zic doar organismul poate hotărî, ai simtit vreo durere atunci sau dupa? Ai mai sangerat sau nu esti sigura daca era de la menstruatie

| Ioana74ses a răspuns:

Depinde si de cat a ejaculat in vagin si cel mai mult conteaza daca ai simtit in acel moment o durere, pentru ca asta inseamna ca ciclul iti venise si ca o sa ramai dar apa rece ar putea distruge! Sper

| corbulalbrosu a răspuns (pentru Ioana74ses):

Indiferent de varsta ta, invata, informeaza-te corect pentru a nu mai da raspunsuri GRESITE, ERONATE, IMBECILE. Incepe sa inveti fiindca s-ar putea sa-ti fie de folos. Si tie cu toate cele spuse; Multa sanatate!