Ce condiții?
Cea mai importantă - să faci sex când ești în perioada fertilă. Pe urmă, partenerul să fi ejaculat cu foarte puțin timp înainte de partidă (sau să fi ejaculat afară și să reia actul imediat după) FĂRĂ să urineze. Rămân destui spermatozoizi pe uretră care se scurg apoi la tine în vagin.
Mi-a venit menstruatia pe 7 pe 11 s-a terminat si pe 15 am avut contactul sexual, dar nu si-a dat drumul in mine. Deci nu stiu daca am ramas?
Depinde de lungimea ciclului tău menstrual (dacă e unul regulat) și de cealaltă condiție despre care spuneam mai sus.
Probabil că nu - dar e bine să nu te mai joci cu focul! Dacă nu rămâi gravidă (chestie de care poți scăpa în cel mult 9 luni), riști totuși să iei vreo boală, iar unele încă NU au leac. Adică NU mai scapi...
Ciclul ma ține 6-7 zile
Inainte de contact el a facut pipi, am mai facut o data asa si nu am ramas gravida
Ciclu ar trebui să aibă cca 28 de zile. Tu mi-ai spus cât te ține scurgerea menstruală. Nu e tot aia.
Dacă a făcut pipi înainte de contact, nu e panică.
Din moment ce ai intrebat daca "poti ramane" raspunsul nu poate fi altul decat DA.