Bună! Am făcut sex neprotejat și s-a terminat în mine. Am luat pastila de a2a zi la 2 ore după. Ideea e ca sunt în perioada post ovulație, adică mai am vreo săptămână până ar trebui să imi vină ciclul doar ca, sufăr de endometrioza și ciclurile mele sunt neregulate... Credeți ca își va face efectul?
Pentru a răspunde la o întrebare trebuie să ai cont pe TPU.ro
Utilizatorii cu email-ul neconfirmat nu pot posta mai mult de 5 răspunsuri pe zi şi nu mai mult de 10 în total. Pentru a retrimite email-ul de confirmare click aici
Utilizatorul care a pus această întrebare te ignoră. Nu poţi să mai interacţionezi.
Utilizatorul care a pus această întrebare este în lista ta de utilizatori ignoraţi. Nu poţi să mai interacţionezi.
Utilizatorii avertizaţi nu pot posta mai mult de 5 răspunsuri pe zi.
Asta numai Dumnzeu iti poate spune, fiidnca sunt femei care sunt imune la pastila de a doua zi, si pentru ele pastila nu functioneaza.
In orice caz, cu endometrioza si atat de multe probleme hormonale, tu nu aveai voie sa iei "bomba hormonala" care ai luat-o fiindca iti va face foarte mult rau.
Pentru tine, era recomandat la sex numai prezervativul, tocmai pentru a nu mai da corpului tau, mega doze hormonale.
Multumesc de raspuns, dar pastila de a2-a zi este recomandata tuturor femeilor indiferent de patologiile pe care le au. Tocmai de aceea se numeste "contraceptie de urgenta". Este o "bomba hormonala" pentru orice femeie, nu numai pentru mine.
Acum, dupa 20-30 de ani de la inventarea pastilei de a doua zi, se constata ca "bomba" asta hormonala, care este capabila sa "explodeze" un ovul fecundat, este capbila in timp sa faca cancer la sani, la ovare, leucemii samd.
Este decizia ta daca nu dai doi bani pe sanatatea ta, fiind mai importanta satisfactia penisului iubitului decat protectia aia care costa 2 lei si care te protejeaza si pe tine.
Dar ma rog, este viata si sanatatea ta de care-ti bati joc.
Sunt biolog. Fiecare lucru de zi cu zi, mutație genetică, proteină este capabilă să ducă la " cancer la sâni, la ovare, leucemii".
Protecția"aia" nu costă 2 lei, și nu e vorba de bani Era o întrebare și nu cred ca-mi bat joc de nimic. Apreciez!
Halal biolog esti, daca esti total incapabil sa intelegi cum functioenaza o asemena pastila, facandu-si sau nu efectul si total incapabil sa folosesti un amarat de prezervativ la sex, mai ales cand esti la ovulatie.
Mai bine taceai din gura, ca te-ai facut naibii de rusine!
Doreşti să urmăreşti această întrebare? Vei primi răspunsurile pe email.
Adaugă întrebarea la favorite
Doreşti să adaugi această întrebare la favorite?
Ce notă dai întrebării?
Înainte de a posta răspunsul, te rugăm să te asiguri că acesta nu încalcă regulamentul.
Nu ai introdus un răspuns!
Nu ai scris un răspuns pentru această întrebare, aşa că nu avem conţinut pe care să-l publicăm
Răspunsul este publicat...
Te rugăm să aştepţi ca răspunsul tău să fie trimis spre publicare.
Atenţie!
Succes!
Atenţie!
În răspunsul pe care vrei să îl postezi au fost găsite greşeli de scriere. Ele au fost corectate automat şi le poţi vedea marcate mai jos
Atenţie!
Eşti pe cale să postezi un mesaj care poate încuraja pirateria şi distribuţia ilegală de materiale pe internet. Legea nr. 8 din 1996, privind dreptul de autor şi drepturile conexe, a fost modificată semnificativ prin Legea nr. 285 din 2004, prin OUG nr. 123 din 2005, precum şi prin Legea nr. 329 din 2006, iar tu ai putea să te afli în situaţia de a le încălca acum.
În ipoteza unei acţiuni pe cale legală, TPU.ro este obligat să furnizeze IP-ul tău (3.135.208.191) şi restul datelor de identificare şi informaţiilor despre tine.
Atenţie!
Nu poţi posta acest răspuns pentru că linkul pe care l-ai inclus este suspicios, iar pe TPU pirateria nu este încurajată.
Te rugăm să nu faci referire la site-uri aflate în ilegalitate şi să nu postezi linkuri spre materiale postate pe internet fără respectarea drepturilor de autor (programe, jocuri, filme sau muzică piratată)
Nu poţi posta aceast răspuns la întrebarea aleasă!
Răspunsurile ce conţin cuvinte de genul pot fi postate doar la întrebări din categoria Dragoste şi Sex
Raportează răspunsul
Trebuie să fii logat ca să votezi
Pentru a evalua un răspuns trebuie să ai cont pe TPU.ro