Pastila de a doua zi are si marja de eroare, fiind sigura numai 95%, deci, nimenu nu-ti poate confirma sau infirma o sarcina acum.
Un testd e sarcina se face DUPA 21 de zile de la ultima partida sexuala.
cat priveste prezervativul rupt, pot spune ca este dintr-un singur motiv, baiatul si-a cumpaart prezervatve mult prea mari pentru cuculetul lui micut. Daca ar fi fost cinsit si i-ar fi pasat de tine, sia-r fii luat masuri mici de prezevativ, care nu se rasuceau in timpul sefului pe sula, fiind atat de largi, cum s-a intamplat de altfel, pana s-a rupt.
Un singur lucru pot sa-ti spun: de la pastila de a doua zi, poti sa ai extremd e multe neplaceri, chisturi si finroame, cancere orice, pentru ca este o bomba hormonala cu efecte secundare dezastruoase!
Evident că nu ai cum să fii gravidă.
Dar rău s-ar putea să te simți încă vreo 6 luni de-acum încolo, otrava aia are efecte adverse foarte urâte și de durată.
Mersi... Asta voiam sa stiu. Daca e posibil sa fiuu gravida
Apropo de presupunerile doamnei labe de mai sus: un „cuc" mic nu poate rupe un prezervativ prea mare, cel mult poate aluneca afară din acesta. Prezervativul se rupe doar dacă:
1. e pus greșit;
2. e prea mic și / sau lipsește lubrifierea.
Nu esti gravida stai linistita starea de rau nu se datoreaza in nici un caz sarcinii, ci mai degraba e efectul stresului si tensiunii acumulate dupa incidentul acela cu prezervativul si teama de sarcina.
Mersi.m. am mai linistit.dar DC mi.a curs doar azi dimineata un lichid alb. Si cand urinez ma ustura? Sunt racita?
De LA Prima pastila m.a durut Burta Putin.
Pai am luat pilula si il voi face peste 2 saptamani. Mersi
Pai am luat pilula... Of il voi face peste cateva zile
Draga tanara imi pare extrem de rau de dumneavoastra dar un copilas este pe drum
va recomand sa faceti un roman despre cat de mult va iubiti parintii inainte sa le dezvaluiti ca sunteti insarcinata