| Andreea_6692 a întrebat:

Buna am facut sex protejat, el sustine ca nu s-a spart prezervativu.
mi-a intarziat cu 2 zile menstruatia
simptome de sarcina nu am
ce poate fi?

7 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Poate doar o dereglare, minora sau majora. Este prea devreme ca sa stii. Chiar daca prezervativul nu s-a rupt, exista un mic risc de sarcina (cam 0, 02%), asa ca o sarcina nu este chiar exclusa. Totusi, intarzierea e mica, riscul foarte mic, asa ca sarcina nu este prima optiune. Deocamdata poti doar sa astepti. Daca menstra intarzie peste 7 zile, in a opta zi poti face un test de sarcina din prima urina de dimineata, pe care sa-l repeti, in aceleasi conditii, dupa 2-3 zile. Daca intarzierea ajunge la 10 zile, trebuie sa te vada un ginecolog.
Ziceai ceva de semne de sarcina: ele apar cam dupa doua saptamani de la data menstrei care nu a mai venit si numai la aproximativ 40% din sarcini.

| Lollipopy a răspuns:

Da` tu pe ce lume traiesti daca nu vezi daca s-a spart sau nu prezervativu? stai linisita daca ati facut-o protejat nu cred ca e vorba de o sarcina... daca ti-a intarziat doar 2 zile nu ai de ce sa iti faci probleme big grin

| Miriam55 a răspuns:

Q: Ce poate fi?
A: Ciclu neregulat.

| UPSsss a răspuns:

Dereglare hormonala sau o mica raceala.sunt mai mult decat sigura ca nu esti insarcinata

| danacatalina a răspuns:

Chiar daca s-a spart nu ai cum sa ramai din prima si plus de asta 2 zile nu-i motiv de panik mie nu mi-a venit chiar si 2 luni... daca intr-o saptamana nu iti vine fa-ti un test da nu cred ca esti...si daca doamne fere esti am si tratamentlaughingibuprofen o folie luata 2 psdtilute la 3 ore iti vine ciklu normal

| XXXMony a răspuns:

Stai linistita.
Menstruatia nu vine tot timpul regulat indiferent de varstahappy
Sper ca te-am ajutathappy

| Criss_2498 a răspuns:

Uneori iti mai poate intarzia mentruatiahappy