| bibi8989 a întrebat:

Bună, am făcut sex protejat la menstruație. Sunt în a doua zi de ciclu dar prezervativul s-a rupt, iar el a ejaculat în interior. Fiind și la menstruație, având ciclul regulat de când ma știu, recent am fost la gineco pentru un control totul este in regula iar cu partenerul sunt de aproape doi ani, însă tot sunt nesigura. Ar trebui să iau pilula de a doua zi? Menționez ca am mai luat-o in trecut dar nu și la menstruație. Își va face efectul? Mulțumesc pentru posibilele răspunsuri.

4 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Este imposibil sa ramai insarcinata la menstruatie!
Menstruatia este procesul prin care se elimina ovulul nefecundat si mort, deci imposibil sa ramai gravida acum.

Cum deja ai luat pastila de a doua zi deja, o alta pastila de acest fel nu mai este indicata sa o iei, deoarece este o bomba hormonala care face ravagii in sistemul tau hormonal, putand declansa fibroame, tumori si cancere.

Prezrevativul se rupe dintr-un singur motiv: fiind prea mare pentru cuculetul baiatului!
Asadar pune baiatul sa cumpere numere mai mici de prezervative, ca prezervativul sa intre greu pe penisul erect, stand perfect intins si lipit de piele, precum pielita de salam pe salam, fiindca nefiind larg sta strans lipit d epenis si nu se va putea rupe niciodata.

| Violleta2022 a răspuns:

Inca ceva: nu ma fa sex la menstruatie, cand este cel mai scarbos si jenanta perioada a femeii, fiind totoodata cu risc major de infectie si declansare unei hemoragii.
Sunt alte 25 de zile in luna cand poti sa ia sex si tu alegi taman pe cele mai murdare si dezgustatoare zile?

| Emilian65 a răspuns:

Nu poți sa fii gravida.

| Madaxo97 a răspuns:

Nu lua pastila, nu e nevoie, nu poți rămâne însărcinată decât in perioada fertilă, care este la o săptămână după ce se termină menstruația, spermatozoizii nu supraviețuiesc atât, deci poti sa stai liniștită.