anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna, am facut si eu cu prietena mea sex. In ziua respectiva pentru ea a fost prima data si fara sa imi dau seama in momentul dezvirginarii nu am folosit prezervativ si a cam intrat de vreo 4 ori insa nu am ejaculat. apoi am realizat si mi.am pus un prezervativ...as vrea sa stiu care sunt sansele ca ea sa ramana insarcinatat tinand cont sa metionez ca ciclul ei menstrual a venit pe 10 martie si i s-a terminat peste 5-6 zile.

5 răspunsuri:
| MihaiNicu23 a răspuns:

Sansele sunt extrem de mici daca nu chiar imposibile, daca ai facut asta cu 6-7 zile inainte sa ii vina ciclul sau mai aproape de acesta.

| Alexkd a răspuns (pentru MihaiNicu23):

Pai stop-ul acela i.a venit pe 10 si i s-a terminat pe 15-16 cam asa si din cate tin minte dupa ea este 10 zile fertila parca si acum ma gandesc ca sa nu se intample ceva....totusi ar trebui sa ia pastila de a doua zi?

| Alexkd a răspuns (pentru MihaiNicu23):

Ciclul ii venise pe 10 si i.a tinut pana pe 15-16 si stiu c 10 zile ar fi fertila ...ma gandesc sa nu se intample ceva...totusi ar fi bine sa ia pastila de a doua zi?

| Jonas94 a răspuns (pentru Alexkd):

De ce să mai ia pastila de a doua zi? Dacă nu ai ejaculat, nu există nici o șansă, ca ea să rămână însărcinată.
Pastila de a doua zi, se ia doar în cazul în care se petrece un accident, să zicem că ejaculezi în ea, iar ea este în perioada fertilă (se poate calcula pe net, mai ales dacă are ciclu regulat).
În rest, nu e ok să folosească acea pastilă pentru că-i poate provoca modificări ale ciclului menstrual, dereglări hormonale, etc.

| Pool77 a răspuns (pentru Alexkd):

Nu.
Daca inainte de contact n-ai ejaculat, nu trebuie.
Stai calm, o sa-i vina.