E valabil ce scrie pe cutie nu din auzite, de preferat e sa faci testul dimineata la prima urina dar daca tu l ai facut seara nu i nici o problema pentru ca pun patiu ca o sa ai acelasi rezultat si dimineata.
Testul de sarcina nu are legatura cu mancatul si bautul, ci cu urina de dimineata. E adevarat ca il poti face la orice ora, dar daca il faci din urina de dimineata il poti face dupa trecerea a 21 de zile de la contactul sexual, iar daca il faci din urina de peste zi (ca tine) trebuie sa il faci dupa minim 24 de zile de la contactul sexual, adica cu 3 zile mai tarziu. Daca menstra intarzie, poti face testul astfel: in a opta zi (dupa 7 zile de intarziere) din prima urina de dimineata sau in a unsprezecea zi (dupa 10 zile de intarziere) din urina de peste zi. Orice test facut mai devreme se ia in seama numai daca este pozitiv (adica daca iti arata ca esti insarcinata). Un test negativ facut mai devreme, chiar si cu o zi, nu se ia deloc in considerare (e ca si cum nu l-ai fi facut)
Contează ziua în care faci testul de sarcină, nu momentul.
Testul de sarcină se face după 3 săptămâni de la contactul sexual, dar este de preferat (NU obligatoriu) să se facă dimineața, pentru acuratețea acestuia.
Baftă!
De regula se face dimineata (prima urina) pentru este mai mare concentratia de hormoni(hcg)
Va multumesc.Am mai facut un test, dupa o saptamana, dimineata si a dat rezultat negativ.Nici nu am simptome sau sa imi intarziue menstruatia. L-am facut doar pentru singuranta mea.Va multumesc!
Mutubal întreabă: