Poate ar fi mai bine sa iti cumperi alt test de sarcina sa vezi daca iti iese pozitiv sau negativ.
In cazul in care iti iese negativ, poate este doar o dereglare hormonala, se mai intampla si asta.
Mai fa unul si daca iasa tot negativ e ok, insa poate sa iti intarzie si 2 luni.Eu asa am patit si cauza poate fii un chist sau raceala la ovare datorita perioadei. Oricum cel mai bine e sa nu astepti prea mult mergi daca nu iti vine o luna.Bafta!
E posibil doar sa-ti fi intarziat menstruatia, nu trebuie sa-ti faci probleme. Oricum, daca ati folosit ca metoda de precautie doar anticonceptionale, e posibil sa fi deoarece nu sunt o metoda atat de sigura. Oricum, sfatul meu e sa mai faci inca o data un test deoarece nu toate ies cum ar trebui, iar daca rezultatul este tot negativ inseamna ca doar organismul e de vina. Iar daca totusi trece un timp mai indelungat, bine ar fi sa consulti un medic sa fii sigura ca nu e nimic grav.
Nu neaparat. Mai fa un test de sarcina si in cazul in care ai un ciclu neregulat mai asteapta cateva zile. Daca nu... fugi la doctor.
Dar cate zile ti-a intarzaiat? Oricum pe la 2 3 saptamani apar gonadotropinele in urina pentru a putea detecta sarcina cu un test.
beausingurlamasamea întreabă: