| Andreea249 a întrebat:

Buna, am făcut un test Narcis (caseta) iar linia care trebuia sa apara, a apărut acolo unde se pune urina. (a aparut o singura linie)De ce a aparut acolo si ce inseamna? E pozitiv sau negativ?

7 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Depinde cand ai facut testul!
Un test corect de sarcina se face intotdaeuna DUPA 21 de zile de la ultima partida sexuala!
Daca testul a fost facut inainte de 21 de zile, este inutil facut si irelevant.

| sofisis a răspuns:

Dar va e greu sa cititi prospectele? La testele de sarcina e cu desene, nici macar nu ai mult de citit....pe bune!

| Andreea249 explică (pentru sofisis):

Multumesc pentru acest 'sfat'.
Nu era nevoie inteligento(ule).
Daca chiar vrei sa stii, am citit prospectul. Si l-am facut exact asa cum scria pe el.
Am pus aceasta intrebare, deoarece eram îngrijorată si nu stiam care este rezultatul! Nu sa îmi spui tu mie sau altcineva, ca nu sunt in stare sa citesc prospectul! Data viitoare, când te mai gândesti sa răspunzi cuiva de pe TPU, ori răspunzi direct la subiect, ori deloc, decat sa spui vorbe aiurea, mai bine nu mai spui NIMIC

| sofisis a răspuns (pentru Andreea249):

Pai scuza-ma dar, cum adica nu stii sa "citesti" rezultatul?
Ce-i asa greu? Pe mine chiar ma depaseste... dupa ce ca esti...naiva,mai si semnalizezi laughing)
In general, la aproape TOATE testele de sarcina o linie inseamna negativ, doua inseamna pozitiv...

| Andreea249 explică (pentru sofisis):

Se vede că n-ai cu cine vorbi

| Helenaisdrug a răspuns:

E special pentru o categorie aparte de oameni, cei meniti sa absolve doar 4 clase.

| Andreea249 explică (pentru Helenaisdrug):

Si au venit 'inteligenti'