| Sara2 a întrebat:

am fix 30 zile de la presupusul contact sexual si mi-am luat un test surecheck si vreau sa il fac maine dimineata! credeti ca imi va da raspunsul real? chiar daca sangerez? anul trecut (martie 2009) facusem un test barza si iesise pozitiv dupa 20 min, si a fost alarma falsa caci nu a fost sarcina, sure check pot pati la fel cu el sau acesta e sigur? nu as vrea sa fac o alta depresie, tremur cand ma gandesc la el (la test)

4 răspunsuri:
| maiestro a răspuns:

Stai linistita ca daca iti spune pozitiv insemna ca e negativ ca as a patit iubita mea

constantaproca
| constantaproca a răspuns:

Vezi rezultatul si peste 2 zile mai fa unul, daca sunt identice, acela e rezultatul daca nu mergi la un control ginecologic.

| warwara a răspuns:

Rezultatul real este cel citit dupa alea 5 min, sau cat scrie pe instructiuni. Dupa mai mult timp, se inrosesc amandoua linii, sau cum sunt acolo, indicand "pozitiv". Citeste cu atentia in instructiuni ca sigur scrie!

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Nu exista nici un test 100% sigur, asa ca rezultate fals pozitive sau fals negative pot aparea oricand. In tot cazul, sangerarea nu-l influenteaza, iar intervalul scurs de la contactul sexual este cel optim.