Daca ii plac masinile, poti sa mergi la shell daca e in apropiere de tine si sa-i cumperi o machetuta de ferrari, sunt destul de frumoase se deschid si usile si e metalica. Eu am in casa cateva masinute si sunt frumoase ca adorn
Pai daca i-ai dat atat de multe nu stie deja ca il ubesti ce ii mai trebuie mai bine i-ai da un cadou de genul... un bilet (adica 2 +unul pentru tine) la un eveniment si dupa nu stiu sa mergeti undeva dar sa spuneti parintilor ca va intalniti cu prieteni sau ceva de genu asta
Uite o idee buna: o cutiuta muzicala :) sau un glob muzical cu o sceneta speciala. sau chiar un carusel muzical... idei sunt destule. astea le-am vazut azi pe www.cutiuta-muzicala.ro si mi s-au parut foarte tari :D merita sa incerci
O inimioara cu cristale swarovski ar fi ok.
http://www.luxurygifts.ro/produs/175/inimioara-cu-cristal-swarovski-trade/
Cauta un model de lenjerie sexy PENTRU TINE si imbraca-te in ea.
Poti cauta lenjerie ieftina si buna pe www.shopmania.ro, pe www.price.ro sau pe www.lenjerie.me (motor de cautare lenjerie intima).
Un tricou, un breloc cu poza ta in el sau cu poza amandoura impreuna, un ceas eu stiu chestii din astea
Mi-am mai amintit niste cadouri care i le-am dat: pusculita in forma de porc (nu e din aceea clasica, sta pe spate si scrie "Ma doare in cot" - ticul lui verbal), un puzzle (cumparat) in forma de inima cu un mesaj dragut... Va spun asta pentru ca sa stiti sa nu imi sugerati aceleasi cadouri.
@ Iceman, ma gandeam si eu la o macheta. Dar marea problema este ca el este foarte perfectionist cand vine vorba de masini. Si eu nu ma prea pricep. Mi-a luat si el mie o data un Volvo (macheta) si imi tot explica ca a stat sa o studieze sa vada daca corespunde cu originalul Eu habar n-am daca e de calitate sau fake... Ma poti ajuta cu niste sfaturi?
@ PrInTeSaDeRoMaNiA, nu prea ii place sa mearga la concerte. Sau nu cand stie ca am dat eu banii pe bilete Nu e problema ce le spunem parintilor
@ brunetish, tricouri i-am mai luat, ceas are, brloc i-am luat (si nu il poarta ca isi tine cheia in portofel)@ minciurin, avem 19 ani, nu vrem copil inca
beausingurlamasamea întreabă: