anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am fost cu o fata timp de 1 luna impreuna, dupa aia ne-am despartit din cauza mea pentru ca eram timid si ei nu-i placea asta la mine. Dupaia mi-a zis ca o sa ne impacam dar momentul asta numai vine. Imi este greu sa trec peste despartirea cu ea o iubesc mult, tin la ea dar easad. eu sunt sigur ca inca mai ma place si ca mai tine la mine pentru. ca la scoala se uita dupa mine laughing. Si cred ca o sa ne impacam dar eu numai rezist fara ea. Ce pot sa fac sa numai ma gandesc la ea pentru ca mereu in fiecare seara intreb vreo 3 4 prietene de ei ce a mai zis "respectiva" de mine. Si ma simt ciudat fata de ea pentru ca intreb mereu despre ea. Cum pot sa fac sa numai ma gandesc la ea si sa numai intreb prietenele ei? Sfaturi si parere... Eu cred ca o sa mai ma impac cu ea, o iubesc enorm e mult:X:X Cat mai multe pareri Contra si prowinking Multumesc Anticipat

3 răspunsuri:
| carminaburana43 a răspuns:

Uite daca mai tii la ea, lupta pentru ea frate si da-i incolo de timiditate! Ea asta asteapta! Si eu astept ca cel care ma place sa-mi dea mesaje, sa arate clar si concis ce vrea de la mine.Caci altfel cred ca ii sunt indiferenta.Nu un tip a fost pe care i-am dat naibii ca nu si-a dat destul interes. Dar daca imi place atunci il vreau dar cum sa vrei pe cineva care e indiferent cu tine? Atunci ma duc si eu la unul care arata clar si concis ca da tine la mine si azi si mine si poimiine si raspoimiine. E obligatoriu! De douazeci si ceva de ani profu si dirigintele meu de matematica mi-a zis:femeia e ca matematica:daca nu te ocupi de ea:te lasa.Asta ar trebui sa stie ca tabla inmultirii orice barbat.

| bluesky a răspuns:

Perfect de acord cu @anca si @carminaburana43, nu mai am ce adauga, asculta sfaturile lor!

| anca_3211 a răspuns:

Va veti impaca, dar cred totodata ca trebuie de data asta sa faci tu primul pas adica sa mergi sa o intrebi tu pe ea daca vrea sa fiti din nou impreuna. Crede-ma, va fi placut impresionata de faptul ca tu te-ai schimbat si acum esti o persoana mai putin timida si va accepta sa va impacati. Merita sa incerci!
Succes!