Uite daca mai tii la ea, lupta pentru ea frate si da-i incolo de timiditate! Ea asta asteapta! Si eu astept ca cel care ma place sa-mi dea mesaje, sa arate clar si concis ce vrea de la mine.Caci altfel cred ca ii sunt indiferenta.Nu un tip a fost pe care i-am dat naibii ca nu si-a dat destul interes. Dar daca imi place atunci il vreau dar cum sa vrei pe cineva care e indiferent cu tine? Atunci ma duc si eu la unul care arata clar si concis ca da tine la mine si azi si mine si poimiine si raspoimiine. E obligatoriu! De douazeci si ceva de ani profu si dirigintele meu de matematica mi-a zis:femeia e ca matematica:daca nu te ocupi de ea:te lasa.Asta ar trebui sa stie ca tabla inmultirii orice barbat.
Perfect de acord cu @anca si @carminaburana43, nu mai am ce adauga, asculta sfaturile lor!
Va veti impaca, dar cred totodata ca trebuie de data asta sa faci tu primul pas adica sa mergi sa o intrebi tu pe ea daca vrea sa fiti din nou impreuna. Crede-ma, va fi placut impresionata de faptul ca tu te-ai schimbat si acum esti o persoana mai putin timida si va accepta sa va impacati. Merita sa incerci!
Succes!