| MindExplode a întrebat:

Buna am fost cu un baiat 1 luna jumate, apoi am aflat ca are deja alta sufar mult a trecut de atunci 2 saptamini, eu il iubesc dar il urasc pentru ca simt ca m-a folosit numai pentru sex.Acum el imi cere sa ne impacam eu nu doresc sa ma mai impac cu el ca iarasi ne vom desparti si iarasi voi plinge noptile, dar il iubesc. Ce sa fac?sad

9 răspunsuri:
| Hmmmm a răspuns:

Ti-ai raspuns singura.il iubesti, dar nu mai vrei sa suferi.
iubirea asta pe care o simti pentru el va disparea in timp. ochii care nu se vad se uita si sentimentele se sting in timp.tot ce trebuie sa faci este sa te rupi de el, sa incetezi sa te mai vezi cu el, sa nu mai vorbesti cu el.macar un timp.in acest timp incearca sa iti vezi de viata ta, sa te ocupi de scoala, poate chiar sa iti gasesti un nou iubit.
dupa un timp nu o sa mai vrei nimic de la el, nu o sa mai simti nimic pentru el si vei lua totul ca pe o experienta in plus, ca pe o intamplare din care ai mai invatat ceva care te va ajuta pe viitor.
gandeste-te ca nu te merita. daca te-a inselat inseamna ca nu te iubea indeajuns de mult, ca nu ai reusit sa ii oferi ceea ce cauta.este mai bine asa pentru amandoi.nu vei putea niciodata schimba pe cineva daca el nu vrea asta.nu vei putea niciodata rezista langa un barbat despre care stii ca te inseala, nu vei putea niciodata trai cu senzatia ca te inseala in fiecare minut.ma repet: e mai bine asa.

| Monica a răspuns:

Nu te merită. Este evident.Nu face o greşală. Nu te împăca cu el.Această suferinţă este periodică. Nu va dura mult stai liniştită. Dar, totul depinde de tine.Trebuie să fi convinsă, să îţi doreşti să îl uiţi.
Sunt mulţi băieţi dintre care unul, măcar unul te va merita. Lumea nu se sfârşeşte odată cu despărţirea asta.
De altfel, ţi se pare corect ca el să se distreze în timp ce tu stai şi boceşti? Răsplăteşte-l cu indiferenţă, dispreţ.
Ieşi în oraş, treci mai departe cu capul sus. Profită de timp şi distrează-te cu persoanele dragi şi apropiate ţie.

| marsy a răspuns:

Nu te impaca. El nu are intentii serioase... Crede-ma. O sa suferi din nou. nu cred ca el vrea sa aiba intentii serioase cu vreo fata!

| Ciresikaaa a răspuns:

Daca tu il iubesti, stiu perfect cum e... m-ai bine v-ati inpacawinking daca esti sigura ca iarasi ve veti desparti atunci nu stiu ce sa spun, acum e decizia ta bafta!

| Annie_3559 a răspuns:

Il iubesti, dar lui nu-i pasa de lucrul acesta.

Oricum fa ce iti dicteaza inima, poate intr-adevar regreta nu se stie, mai dai o sansa, insa explica-i ca gestu ce la facut nu te-a facut fericitawinking.
Nu te lasa "calcata in picioare".
Oricum parerea mea:
-daca te iubea la fel cum il iubesti tu nu cred ca te insela,
-daca te iubea te respecta atat social cat si sentimental.
-daca te iubea nu era in stare sa se duca la alta fatahappy
Acum cred ca poti deduce tu concluziahappy.

| MindExplode explică:

Multumesc tuturor, totusi am decis sa nu ma mai impac cu el.happy

| tania_3947 a răspuns:

Il iubesti... dar mai bine ar fi sa uiti ca sunt sigura ca te va folosi din nou. sfatul meu e sa nu accepti s te impaci cu el

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Urcate pe el si iubestel.razbuna-te.nul ierta deloc.si cand te va ruga sai fii domnisoara de onoare la nunta...refuzal.il termini.

| darkclonedroid a răspuns:

Eu zic sa ii mai dai o sansa poate si nu poate si el te iubeste.si pana la urma nu poti suferi atat s-a oferit el deci are intentii bune