| Loredana96 a întrebat:

am fost cu un baiat 2 ani, ne-am despartit deja de un an.Acum sint cu altcineva. Dar cu el am ramas prieteni inca foarte buni! Dar ieri mi-a scris pe mess...niste vorbe foarte urite cum ca e foarte suparat pe mine pentru ca i-am spus iubitei lui ca el pe mine ma suna, ca iesim cu el la primblare, ca ne saturam.Cica iubita lui i-a spus ca eu i-am spus eu asta. El o crede pe iubita lui. dar iubita lui e cea care spune minciuni.Eu nu am vorbit cu iubita lui inca din noiembrie, si nu i-am spus lucrurile astea.In plus am prieten cum as putea eu sa fac asta cu el.Si iubitul meu a incercat sa ii explice. Dar el nu crede si e foarte suparat pe mine. Dar chiar iubita lui e cea care spune minciuni.Eu nu i-am spus asta niciodata in viata! Ce sa fac?

Răspuns Câştigător
| AlinaaAli a răspuns:

Bineinteles ca o crede pe iubita lui,asa sunt barbatii,mai incuiati! in cazul asta ar trebui sa o suni pe ubita lui si sa o inregistrezi cand vb cu ea si sa o intrebi care e faza,apoi ii duci inregistrarea la fostul tau prieten si ii arati ce catea are langa el!
asta in cazul in care vrei sa se afle adevarul!
daca nu,poti sa lasi lucrurile asa si gata,ce mai conteaza ce crede el? e fostul tau si atat! daca el are incredere in aia,la fel ca oricare altul,ca sti tu,ceea ce avem langa noi e intotdeuna mai bun si are intotdeauna dreptate,pana la proba contrariewinking
Lasa-l acolo in lumea lui si tu vezi-ti de viata ta, ca poate pana la urma o sa isi bage si ei nasul prin relatia ta si nu merita sa ti-o strice asa p degeaba!
daca nu vrea sa te creada e un prost! si pana la urma o sa isi dea el seama!
si mincinoasa aia probabil e o geloasa, sau avea chef de cearta cu el si nu stia ce sa mai inventeze! ar merita macar cateva fire de par smulsehee hee
acum u stii ce e mai bine si ce ai putea sa faci!

6 răspunsuri:
| Demika a răspuns:

Am si eu o intr legata de problema ta...ti-ai pus vreodata intrebarea de c mai sunteti prieteni? Din ce ai spus mai sus probabil mai tii la el si nu iti dai seama. Subconstientul poate lucra in mintea ta si te poate duce in deruta. Parerea mea este inainte sa incerci sa ramediezi lucrurile, ar trebui sa-ti dai seama la cine tii mai mult... la iubitul tau actual sau fostul. In cazul in care tii mai mult la iubitul tau actual ar trebui sa incerci sa uiti de prietenia cu fostul si doar sa-i trimiti un msg in care sa-i clarific situatia si in care sa spui ca daca el nu te crede e problema lui si tu nu mai poti sa continui prietenia cu el in cazul in care nu isi da seama ca adevarul e la tine. In cazul in care fostul te atrage mai mult ai putea sa te implici mai mult in explicatiile date lui si sa petreci mai mult impreuna cu el. Chiar daca actualului nu-i va conveni va trebui sa accepte ca tu inca mia tii la fostul si ca relatia cu el e doar pentru al uita. Sunt sigura ca numai tu poti rezolva problema si ca raspunsul la intrebarea tare zace in tine de cand aparut problema dar nu iese la iveala. Gandeste mai mult si analizeaza fiecare varianta la urma urmei u esti cea care trebuie sa castige. Noi cei din TPU te putem ajuta cu sfaturi legate de ce sa faci ca sa te creada, dar depinde de mentalitatea lui si numai tu stii cum este el. Noi ceilalti putem gresi cu usurinta, asa ca mai bine ca tu sa iei decizia corecta. Mult succes!:*:*happy

| DyaElla a răspuns:

Cel mai potrivit ar fi sa lasi timpul sa treaca. Isi va da seama singur ca iubita sa minte si ca u spui adevarul. Atunci va fi necesar sa-i spui in fata "Pe cine ai crezut, ai pastrat, pe cine nu, ai dat la o parte". Daca el o crede pe ea, lasa`l... asa st baietii. Poate te vede geloasa si de asta, dar nu trebuie sa fii confuza. Trebuie sa stii ce sa faci. Timpul va trece repede, si isi va da seama cine minte si cine nu. Minciuna are picioare scurte, nu uita. Atunci ii va parea rau ca te-a dat la o parte si isi va cere scuze (daca este un prieten adevarat). Daca nu, nu merita sa mai vb cu el. Stiu ca iti e greu sa renunti la el. Poate chiar e o legatura stransa intre voi (sau a fost), dar asta e. Totul se va rezolva... stai linistita. happy

| foxi a răspuns:

Sa il ignori!

| superdorex a răspuns:

Hm, lasa-l sa creada ce vrea, daca atat il duce capul! Unii sunt incuiati rau si vad doar in fata precum calul! Nu te cobora la nivelul lor, lasa-i sa zica ce vor mai tarziu poate va realiza ce prostie a facut asa ca multa bafta si nu mai apleca urechea la oricine! pa.

| Alyceee a răspuns:

Spune-i pur si simplu: "ook, atunci hai sa nu mai vorbim si sa incheiem aici orice prietenie. Oricum dupa relatia asta o sa-ti dai seama cine a mintit".
Nu se stie rezulatul, adica se poate sa ramana in acea relatie mult si bine, dar atunci cand se va sfarsi o sa se gandeasca la tine si la "cine a gresit?" happy
Stai linistita, tu nu pierzi nimic...

| Dawn a răspuns:

In primul rand, daca nu mai tii la el deloc poti pur si simplu sa termini si amicitia asta. Daca insa iti pasa poti sa ii arati arhivele sa vada ca nu i-ai spus tu nimic iubitei lui. Poate poti sa o prinzi in felul asta cu minciunawinking Probabil ea zice asta fiindca se simte amenintata de tine. Poate baiatul inca mai tine la tine. Baftawinking