| ScandaL a întrebat:

Am fost cu un băiat 3 luni.Și ne-am despărțit acum două zile...El a început cu texte gen „mă sinucid„ și bla bla. Aseară m-am împăcat din milă cu el.Și azi când ne-am văzut chiar avea tăieturi pe mâini...Nu știu cum să fac să mă despart de el. Știu că am greșit că m-am împăcat cu el. Dar nu suportam să-l văd în starea aceea.Plus că cea mai bunăî prietenă a mea și fratele respectivului au venit la mine și s-au luat de mine spunând că mi-am bătut joc de el. Vă rog sfaturi

Răspuns Câştigător
| BLeur a răspuns:

Mdea.tipul te iubeşte enorm..acum dacă îl laşi, cred că va fi mai rău. încearcă să vorbeşti cu el faţă în faţă şi să vorbeşti cu el deschis despre asta. spune-i că numai simţi nimic şi să-şi caute pe altcineva.dar vezi cum îi spui.să-l iei încet. Să nu-l iei tare, gen : " Gata ne despărţim ", o iei uşor, înţelege el.

Mult noroc. Dacă mai ai nevoie de vreun sfat, dă-mi add : d3l3t3r98

9 răspunsuri:
| Jony123 a răspuns:

Pff si tu dc vrei sa te desparti de el? Crede-ma ca un baiat asa care sa te iubeasca in halul asta rar mai gasesti, crezi ca esti o zeitia si vei gasi ori de cate ori vrei cate unul ca asta? Daca da sa stii ca te inseli... Gandeste-te bine de tot daca tu chiar vrei sa te desparti de el, cum au zis si cei de mai sus, baiatul chiar te iubeste mult si sunt sigur ca e in stare sa faca orice pentru tine.
Dar totusi ca sa iti raspund la intrebare incearca si vb cu sora lui si prietena ta sa il faca sa inteleaga...
Sper ca team ajuat. Funda? plzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

| Azµre a răspuns:

Dă-i papucii... da-mi un add pe mess să discutăm mai multe... azure. b126149 și să găsim o soluție

| Brăila_Ana_Cosmina_1997 a răspuns:

Da,zic si eu ce zicea d3l3t33r,probabil baiatul ala chiar tinea la tine si a perceput despartirea ca pe tragedie, crezand ca tu ti-ai batut joc de el. Spune-i ca relatia voastra pur si simplu nu mai are cum sa mearga si fiecare sa isi vada de viata lui si nu are rost ca el sa se sinucida. Oricum, a te impaca cu el din mila sigur nu e o solutie

| Mαdαliηα a răspuns:

E clar ca te iubeste. Si cam rar asa baieti happy. De ce sa stai de mila cu el? eu una daca eram in locul lui, si mai ales ca e baiat sa stai de mila cu mine preferam sa sufar 1 luna 2, 3 si dupa cautam alta fata oh go on. Spune-i mai ca nu vrei sa mai fi-ti impreuna daca cumva o sa patesti la fel si sa iti faca un baiat tie asa cum ar fi? happy Nu-ti mai bate joc, o sa vezi tu ca dupa ce te desparti de el si o sa dai peste " unu " care isi bate joc el de tine o sa plangi dupa asta happy. Ma rog e treaba ta dar ti-am zis cam rar asa. kiss P.S : [ Daca nu suportai sa il vezi in starea aia poate totusi simti ceva happy cauta in adancul tau sentimenta si cred ca ai sa gasesti ] Bye! love struck

| soriinaa a răspuns:

Dupa parerea mea, asta e deja obsesie. Un om care te iubeste cu adevarat, in adevaratul sens al cuvantului, iubirea aia pura de care vorbesc toti de pe aici, ar face orice pentru tine, orice ca sa te faca fericita, inclusiv ar renunta la tine, daca prin asta ar reusii sa iti aduca feircire. Nu zic, tine la tine, in felul lui te iubeste, dar in nici un caz nu inseamna ca daca un baiat te iubeste, iar tu nu simti nimic pentru el, trebuie sa fii cu el, pentru ca nu vei mai gasi pe cineva care sa te iubeasca asa, pentru ca asta nu-i iubire. Si nu are rost sa stai cu cineva din mila si din obligatie. Explica-i, vorbeste si cu fratele lui. Trebuie sa existe o cale prin care sa il faci sa inteleaga ca nu se mai poate sa fiti impreuna. Baftaaaa;*

| VreauTilifon a răspuns:

Nu cred ca au venit degeaba, poate baiatul respectiv tine la tine si tu ai luat relatia ca o joaca, altfel nu`mi explic de ce ti-ar spune si prietena cea mai buna ca ti-ai batut joc de el.

| stefyuk a răspuns:

El te iubeste super-mult. Exact asta m-i s-a intamplat si mie.A zis ca se omoara si dupa aia avea mainile taiate. Daca tu nu mai simti la fel zii. poarta o conversatie serioasa cu el.

| Diu23 a răspuns:

Akuma nu stiu cat ar putea sa te iubeasca in 3 lunithinking! hmm sau poate chiar te iubeste enorm de mlt ..pakath ca tu nu simntzi la fel! incearca sa vb cu ceva prieten de`a lui mai apropiat si in final cu el explica`i situatzia ..sigur va intelegewinkingBafta

| anonimus03 a răspuns:

Eu zic ca trbue sati asculti inima si intr-o relatie nu poti sta in obligatie icearca sa-i spui unei prietene sa al faca cumva sa o sarute(sal imbete de exemplu)si tu"sa ai surprinzi din intamplare "iar apoi supunei ca te desparti de el ca te-a inselat cu aia

asa cred eu acum faci ce vrei.Noroc!