| kally_5953 a întrebat:

Buna am fost cu un baiat 3 saptamani, nu a fost foarte mult dar totul sa petrecut foarte repede, mai cunoscut familia, urma sa ma duc si eu ba chiar m-a vazut mutata la el, toata familia lui stia de mine, pozele de pe hi5 le stia pe de rost, mai cerut o poza sa o puna in rama sa ma vada dimineata cand se trezeste, fara sa il intreb eu nimic mi-a spus ca mama lui vrea neaparat sa ma cunoasca, dar nu am avut norocul. spuneti-mi daca vrei sa termini cu o fata o mai mai vi sa o vizitezi? in ziua in care ne-am despartit dimineata a venit la mine, am vorbit pe mess cand a ajuns acasa si la telefon iar dupa masa gata. Dupa cum am auzit sa impcata cu fosta prietena care a avenit acasa acum de srabatori, dar el inainte ia trimis sms in care i-a spus ca are pe altcineva. Spuneti-mi ce sa putut intampla? Nu mi-a dat nici o explicatie, doar mi-a spus sa il iert si sa nu il urasc ca se uraste el destul. vreau si eu un sfat mai este cale de impacare?

5 răspunsuri:
| monyk a răspuns:

Buna, pacat...nimeni nu stie ce a fost in mintea lui, tot ce pot spune e ca el are ceva sentimentele pentru fosta care acum e actuala, imi pare rau pentru ca s-a intamplat dar daca s-a purtat asa nu te merita. Ti-a dat sperante false si acum ca s-a intors fosta, a terminat-o cu tine.NU se face asa ceva si nu stiu daca ar trebui sa te mai impaci cu el daca va mai dori el.
DAca se va desparti de prietena lui, va veni la tine si iti va cere impacare, o vei face? EU una te-as sfatui sa nu o faci ca el nu tine la tine daca a facut treaba asta; mai mult ca sigur isi iubeste prietena si cum ea a venit, cum hop... s-a si impacat cu ea.Lasa-l draga ca mai sunt baieti, nu mai spera la o impacare, daca cumva se va desparti de ea, ar fi penibil sa vina la tine din nou si daca ea se intoarce si se impaca cu el, tu ce vei face? Mai sunt baieti, stai linistita!

| Linda a răspuns:

Cam repede au decurs lucrurile. Nu te pripi alta data. Gandeste-te la mutat impreuna dupa casatorie. Eu asa am facut si am avut o tinerete super.

| RaluE a răspuns:

Dupa 3 saptamani?! Nu crezi ca a fost cam repede? Daca dupa 3 saptamani s-a impacat cu fosta, poti sa-l dai dracului. Mai sunt baieti oh go on.

| pinkpanther_4414 a răspuns:

Cel mai indicat ar fi sa cauti raspunsul in inima ta.Crezi ca il mai poti ierta dupa ce ti-a facut? Este putin bizar comportamentul lui, nu ti-ai pus intrebarea ca poate el nu s-a despartit niciodata de prietena lui? este dureros, stiu, sa te gandesti ca poate ai tu ai fost pentru el doar o aventura, cineva care l-a tinut ocupat pana i-a venit prietene acasa.:*

| kally_5953 explică:

Eu nu m-am gandit la mutat, el a zis catre mine sa ma mut la el ca voi avea maisna la dispozitie, si ca imi cauta de lucru acolo unde sta el.