| SenioritaBarbie a întrebat:

happy Am fost cu un baiat 4 luni insa ne-am despartit deoarece nu prea aveam timp sa ne vedem.Eu am o prietena foarte buna care mi se pare ca se indragosteste de fostul meu ceea ce ma cam deranjeaza desi nici eu nu pot sa imi dau seama de ce.Eu sunt deja intr-o alta relatie aproape de o luna dar imi este oarecum dor de fostul si imi e foarte greu sa ii zic "te iubesc" la actualul.De prietenul meu de acum am incercat sa ma despart dar m-a rugat sa mai incercam sa fim impreuna pentru ca el ma iubeste si eu sincer nu vreau sa il ranesc pentru ca ne intelegem bine si inainte sa fim impreuna eram cei mai buni prieteni. Ce ar trebui sa fac?

3 răspunsuri:
| Adorable a răspuns:

Buna!
Stii cum se zice : Nu da vrabia din mana pe cioara de pe gard. Daca te vei desparti de prietenul tau actual, nu inseamna ca vei reusi sa formezi din nou un cuplu cu fostul tau prieten si in acest caz iti vei crea singura probleme deoarece vei suferi dublu, iubita si nu este bine. happy
V-ati despartit datorita distantei. Chiar daca vei fi din nou impreuna cu el, tot distanta va va desparti.
Cred ca cel mai bine este sa ramai cu prietenul tau actual care te iubeste. Este mult mai bine pentru voi amandoi.

| Kendoman92 a răspuns:

Ramai cu actualul.fostul nu te merita daca te-a parasit

| carmen333 a răspuns:

Buna am auzit problema ta! happy ar trebui sa ii spui ca ai nevoie de timp pentru a trece peste despartirea aceea de fostl=actualul big grin si sa te gandesti si sa mai pui intrebari pe TPU...da funda?