Buna, desi el i-a spus prietenei tale ca nu te iubeste, eu cred ca te iubeste, insa baietiilor nu le place sa dezvaluie asa usor sentimentele lor, asadar eu cred ca daca te iubeste nu ii va spune prietenei tale pentru ca sunt cam orgoliosi si nu doresc sa recunoasca cand ei de fapt sunt topiti dupa o fata...
Pai, baietii nu isi spun sentimentele asa repede(de exemplu, prietenei tale). ce crezi ca nu s-a prins? Si chiar daca mai tine la tine nu vrea sa cada el ''de fraier'' in fata prietenilor tai.prin urmare iti sugerez sa vorbesti tu insuti cu el.Asta e calea cea mai scurta pentru aflarea adevarului. Fa-ti curaj si vorbeste-i!
Sa faci bine sa nu-ti mai pui prietenele sa vorbeasca cu el vorbeste tu personal el aquma poate fii gelos pe prietenul lui dar tu dai indiferenta (prietenului lui si o sa vezi ca te lasa in pace)si cu prietenul tau ce crezi ca asi spune sentimentele prietenei tale? oricum eu te sfatuesc sa vb cu el o sa vezi ca inca mai tine la tine nu fi asa de suparata ca ya spus pr tale ca "nu" poate era suparat tei gandit la asta si un baiat poate fi suparat si orcun nu ati face grij sigur mai tine la tine vorbeste cu el si o sa vezi...
succes...:*:*:*:*:*