| skumpic96 a întrebat:

.am fost cu un baiat aproape 2 saptamana si cateva fete mi'au spus ca s-a pus cu mine la caterink, intr'o seara vb cu el pe mess si nu ma prea baga in seama si pritena mea cea mai buna me'a spus sa ma desp de el si nu am vrut dar pana la urma m'a convins.si acum regret f mult unii prieteni imi spun ca se mai uita cand alti baieti se da la mine... oare sa fac eu primul pas sa ne impakm? dar nu prea cred ca o sa vrea, puteti sa ma ajutati?

Răspuns Câştigător
| xXdoareuXx a răspuns:

Fata draga. Nu te lua dupa ce zic cei din jur. Ei iti vor numai raul ( unii din ei). Daca tu tii la el de ce te-ai despartit de el? Frate nu inteleg ce ar fi in capul tau. Daca se ute cand altii se dau la tine inseamna ca e gelos si ca tine la tine. Fa tu primul pas si cere-i scuze in puii mei. Daca nu prea avea chef de vorba inseamna ca nu prea putea sa vorbeasca sau era obosit. Nu mereu poate sa stea sa vorbeasca mereu cu tine. Incearca totusi sa vezi ce zice. Incercarea moarte n-are. Noroc kiss

4 răspunsuri:
| PrecioussGirl a răspuns:

Cati ani ai? raised eyebrows serios tu te iei dupa gura lumii, dupa ce spun prietenele tale?
CEA MAI MARE PROSTIE!
fa cum consideri TU ca e mai bine.
poate ce spun ele nu e adevarat, poate sunt invidioase pentru ca ar fi vrut si ele sa stea cu baiatul respectiv.
nu te mai lua dupa ce spun ele. si nu doar de ele. de ce sa faci ce spun altii? daca au dreptate da le urmezi sfaturile, dar daca cineva iti spune sa faci un lucru si nu vrei nu-l face.
ai avut un motiv sa te desparti de el? nu cred happy in momentul in care o sa calce gresit da te desparti de el, insa in momentul de fata baiatul nu a facut nimic deci sfatul meu da impacate cu el. tongue
si crede-ma singurele persoane care iti vor binele sunt parintii insa pe nimeni nu intereseaza daca tie iti e bine, daca ai ce sa mananci etc.
iar prietenii vin si pleaca. rar sa ramana 1-2 persoana langa tine pentru mult timp. tongue

| Aηηy a răspuns:

Nu trebuie sa te iei dupa ce spun altii, chiar daca ti se dau prieteni nu ai de unde sa stii daca iti vor binele cu adevarat. Atunci cand l-ai bagat in seama pe mess probabil nu ti-a raspuns pentru ca i-o fi zis cineva ceva rau despre tine, probabil tot prietena ta i-a zis ca stai cu el la caterinca sau a inventat ceva pentru ca sa va desparta. Poate ca prietena ta il place si nu vrea ca voi 2 sa fiti impreuna sau poate ca pur si simplu e geloasa ca tu ai avut prieten si ea nu. Daca intr-adevar vrei sa te impaci cu el, intreaba-l daca si el vrea si explica-i motivul despartirii, spune-i despre prietena care te-a convins sa faci asta.

| SakonSIUkon a răspuns:

Cred ca nu strica sa il intrebi daca vreti sa va impacati si ar trebui sa faceti asta nu e bine sa ramai certat cu aproapele tau.

| SebiSava a răspuns:

Da... nu te lua dupa ce spun altii(noi toti)