| Pysyqtza2012 a întrebat:

am fost cu un baiat care era cu 3 ani mai mare ca mine(el avea 17 ani) timp de 1 saptamana si dupa m-am despartit de el.sa va povestesc.m-am despartit de el ca mi-a spus sa facem dragoste si l-am refuzat ca eu sunt virgina si prea mica pentru asa ceva. dupa a venit beat la mine la poarta dupa ce a fost la un balci in comuna apropiata...a doua zi dupa ce s-a trezit din betie imi dadea sms-uri cu te iubesc si din astea si nu l-am crezut si atunci ne-am despartit! intrebarea e ca am facut bine ca i-am dat papucii?

42 răspunsuri:
| Orsi a răspuns:

Ai facut foarte bine ca i-ai dat papucii. tot respectul ca ai avut minte si nu ai cedat. nu trebuie sa crezi in vorbe spuse de betie. si sincer? dupa o saptamana sa vina cu te iubesc si nu mai stiu ce? fara jignire. sunt sogura ca esti o fata foarte draguta si de treaba. dar dupa o saptamana nu poti spune te iubesc. pe de altaparte intr-o relatie trebuie sa existe o baza ce se formeaza cam pe la 5-6 luni parerea mea si dupa aceea poate veni si sexul ca doar n-o sa mori virgina dar esti inca la o varsta prea frageda pentru asa ceva. si inca ceva. prin comentarii am citit si de avort printre altele. parerea mea este ca nu ar trebui sa fcai asa ceva. chiar daca se intampla din greseala sau daca este rezultatul a ceva trist cum ar fi violul, ca si acest lucru a fost mentionat. nu cred ca cineva te-ar judeca daca s-ar intampla asa ceva mai ales daca din cauza unui viol ai ramane insarcinata. sunt foarte multe cupluri care nu pot avea copii si isi doresc mai mult decat orice sa aiba sansa sa creasca un copil poate chiar de cand este bebelus si nimeni nu ar trebui sa faca avort. avortul de fapt inseamna sa omori un sulet o fiinta vie care poate ti-ar aduce mai multa bucurie decat ti-ai inchipui vreodata. sper ca te-am ajutat happy

| ThinkOfMeWhenYouKissHer a răspuns:

Da.da-l dracu ca si asa era un betiv pervers.lasa ca gasesti tu un alt baiat ca daca ai atras un baiat mai mare cu 3 ani inseamna ca trebuie sa arati super, deci nu iti face griji, cred ca o sa ai imediat un alt iubit care sa te respecte. funda, please.

| Sks a răspuns:

Ai reactionat perfect! Tinand cont ca esti virgina ti-as sugera sa tii de ea pana cand ai deplina incredere in cineva, nu neaparat ca o sa ramana cu tine dar sa fii tu impaca ca ai facut pasul asta cu cineva care te-a meritat la un moment!

| yuli101 a răspuns:

Da, ai facut foarte bine. Iti doresc sa ramai la fel de ferma in aceasta privinta ori de cate ori o sa se mai intample asa ceva. Si fiind asa tinerica, o sa se mai intample, crede-ma. Bravo

| Matei_Madalina_1994 a răspuns:

Da foarte bine sa ai un baiat trebuie sa nu fie beat alfel te injura si altele ai inteles ce am vrut sa spun?

| Dragomir_Catalina_1993 a răspuns:

Da foarte bine omul vroia numai sa traga de tine daca chiar vroia ceva cu tine cand a aflat ca esti virgina tear fi asteptat si 2 ani si mai mult sa fie el primul si sa claditi ceva parerea mea.sunt multi baieti care siar dori langa ei o fata cinstita.asa ca e mai bine sa mai astepti ca o sa-ti iasa si tie un print in cale bafta!

| dienutza09 a răspuns:

Ai facut bine deoarece unii baieti vor doar sa faca sex cu fetele si dupa aceea se despartesc de ele, daca a venit la tine la poarta beat este si betiv. Sper sa iti gasesti pe altcineva

| QuimeraBlahBlahh a răspuns:

- Dupa o saptamana sa-ti ceara sa faci 'dragoste cu el? E cam nasol, in fine ai facut bine ca te'ai despartit de el sincer daca iti cere asta dupa o saptamana inseamna ca doar asta vroia de la tine straight face! Dar in fine nu neaparat, poate vroia sa stie ce fel de fata esti. Ceva asemanator mi s-a intamplat si mie acum ceva timp laughing Tot asa avea 17 ani si eu 14, mi-a zis dupa 2 saptamani daca o fac q el [ nu mi-a zis chiar asa direct mi-a zis codificat ceva gen ' noi iubii cand. ''. Si ne'am certat urat atunci, i'am spus ca doar asta vrea de la mine si dupa mi-a zis ca a vrut sa vada cum reactionez si ca nu ar fi nebun sa'mi ceara asta doar dupa 2 saptamani k o sa vina totul de la sine, si ne'am impacat pana la urma, am stat impreuna 2 luni dar nu mi-a mai cerut asta de cand ma certasem cu el pe tema aia :* si ne'am certat din cauza geloziei mele prostesti :d Oricum daca o sa te caute tipul poate ca tine asa un pic la tine. nu stiu ce sa zic :d

| Andra_Alecs_1999 a răspuns:

In primul rand asa cum ai spus si tu esti prea mica! Tipul e un nesimtit nu se gandeste ca tu inca esti un copil? In fine nu ca el nu ar fi... Deci parerea mea este ca e ok ce ai facut! Si tine-o tot asa nu le permite prea multe, oricum baietii nu vor decat sa profite oh go on!

| KingDark a răspuns:

Bv fatito! Ce om prost iar zice iubitei sale (hai sa facem dragoste) e ca si cum i-ai spune unui profesor (du-te dracu) asa ca bv! normal partea feminina cere baiatului dragoste nu invers

| annonimuu a răspuns:

Da pentru ca daca chiar te iubea astepta mai mult timp sa iti spuna asta nu dupa o saptamana..prima data trebuie sa te intrebe ce parere ai despre asta sh daca ai fi de acord, bine ai facut!

| Ilikeyouam2795 a răspuns:

Nu cred ca ai facut bine ca i-ai dat papucii `pentru ca el la betiee iti dai seama ce putea sa iti fac.Dar cat timp ai fost impr cu el? sinker si mie mi s-a intamplat si a doua zi imi cerea scuze din tot sufletu lui si chiar ma iubea cu adev dar eu nu l-am crezut si el totusii imi spune ce simtea pentru mine am regretat mult k nu l-am crezut acum suntem foarte buni amicii tine` minte sa nu faci ce am facut eu happy sper ca rasp mea ti-a fost de ajutor