| Pysyqtza2012 a întrebat:

am fost cu un baiat care era cu 3 ani mai mare ca mine(el avea 17 ani) timp de 1 saptamana si dupa m-am despartit de el.sa va povestesc.m-am despartit de el ca mi-a spus sa facem dragoste si l-am refuzat ca eu sunt virgina si prea mica pentru asa ceva. dupa a venit beat la mine la poarta dupa ce a fost la un balci in comuna apropiata...a doua zi dupa ce s-a trezit din betie imi dadea sms-uri cu te iubesc si din astea si nu l-am crezut si atunci ne-am despartit! intrebarea e ca am facut bine ca i-am dat papucii?

45 răspunsuri:
| RaduuuuX3 a răspuns (pentru artemiX):

Cu avortul nu prea sunt de acord. Este pacat, pentru ca sufletul acelui copil care, pana la urma nici nu s-a nascut, ce se va intampla cu el? Nu a facut pacate, sa se duca in Iad, dar nici nu a fost botezat pentru a se duce in Rai.

Este sincer pacat...

| KingDark a răspuns:

Bv fatito! Ce om prost iar zice iubitei sale (hai sa facem dragoste) e ca si cum i-ai spune unui profesor (du-te dracu) asa ca bv! normal partea feminina cere baiatului dragoste nu invers

| Matei_Madalina_1994 a răspuns:

Da foarte bine sa ai un baiat trebuie sa nu fie beat alfel te injura si altele ai inteles ce am vrut sa spun?

| R1e2b3e4c5a6 a răspuns:

Dawinking

| alexpitrock a răspuns:

Normal ca ai facut bine, trebuia sa chemi si politia sa se invete, mai da-l in gatu masii vine cu pretentii de sex dupa o saptamana? dar ce stiu eu, sunt doar un fraier care tocmai i-a adus inapoi fosta prietena unuia...

| ThinkOfMeWhenYouKissHer a răspuns:

Da.da-l dracu ca si asa era un betiv pervers.lasa ca gasesti tu un alt baiat ca daca ai atras un baiat mai mare cu 3 ani inseamna ca trebuie sa arati super, deci nu iti face griji, cred ca o sa ai imediat un alt iubit care sa te respecte. funda, please.

| Cleopa a răspuns:

Da, ai facut foarte bine. ai doar 14 ani si trebuie sa fii atenta caci acum baietii doar asta vor de la tine, adica sa se culce cu tine stiind ca esti virgina. in plus baietii nici nu-si doresc altceva de la tine, deoarece la anii tai nu prea ai ce le oferi in afara de sex. nu se pot indragosti de tine deoarece tu inca iti formezi caracterul, nu pot avea incredere in tine deoarece la nii tai esti foarte schimbatoare, nu pot dori maturitate de la tine deoarece inca esti un copil etc. asa ca daca iti faci un prieten cand iti pomeneste de sex ori ii dai liber, ori ii spui ca pana ce esti majora nu te culci cu nimeni si o sa-ti dea el liber. oricum sa nu faci prostia sa te culci cu vreunul prea indata, esti mica si cu sufletul firav si nu imi doresc ca cineva sa.si bata joc de tine. pup

| Vallerie a răspuns:

Desigur... Daca el ti-a cerut sa va tavaliti inseamna ca doar te foloseste. Mai sunt baieti in lume.WTF? Nu ai alte probleme in afara de sa iti capul cu diferite nebunii? Lasa-l sa isi traiasca fericit viata alaturi de alte fete care l-ar suporta!

| yuli101 a răspuns:

Da, ai facut foarte bine. Iti doresc sa ramai la fel de ferma in aceasta privinta ori de cate ori o sa se mai intample asa ceva. Si fiind asa tinerica, o sa se mai intample, crede-ma. Bravo

| annonimuu a răspuns:

Da pentru ca daca chiar te iubea astepta mai mult timp sa iti spuna asta nu dupa o saptamana..prima data trebuie sa te intrebe ce parere ai despre asta sh daca ai fi de acord, bine ai facut!

| Cleopa a răspuns:

Ai facut foarte bine ca i-ai dat papucii si nici gand sa-i mai iei inapoi. ma bucur ca ti-ai dat seama ca vrea doar sa-si bata joc de tine. nici sa nu mai stai de vorba cu el. pup

| cremita a răspuns (pentru artemiX):

Stai ca inca nu a facut " dragoste" cu el!
cica o iubeste dupa o saptamana...e vrajeala curata!

| Andra_Alecs_1999 a răspuns:

In primul rand asa cum ai spus si tu esti prea mica! Tipul e un nesimtit nu se gandeste ca tu inca esti un copil? In fine nu ca el nu ar fi... Deci parerea mea este ca e ok ce ai facut! Si tine-o tot asa nu le permite prea multe, oricum baietii nu vor decat sa profite oh go on!

| Dragomir_Catalina_1993 a răspuns:

Da foarte bine omul vroia numai sa traga de tine daca chiar vroia ceva cu tine cand a aflat ca esti virgina tear fi asteptat si 2 ani si mai mult sa fie el primul si sa claditi ceva parerea mea.sunt multi baieti care siar dori langa ei o fata cinstita.asa ca e mai bine sa mai astepti ca o sa-ti iasa si tie un print in cale bafta!

| pittikaRoxy14 a răspuns:

Ai facut bine ca l-ai refuzat Si ca i-ai dat papuci...
Fiind mai mare ca tine tea vazut mikutza si sexi asa ca a vrut sa profite de tnChestia cu sexul nu nu trebuie sa fie planificata sau prosti asta vine de la sine si la momentul potrivit...