anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am fost cu un baiat in vara timp de doua saptamani si ne-am inteles foarte bine numai ca era vacanta si eu eram plecata in afara si nu ne puteam vedea de aceea i-am zis sa ne despartim sub pretextul ca nu pot sa tin la el (am fost o proasta). In octombrie s`a cuplat cu alta fata.total opusa mielaughing. Am fost intr-o excursie si a fost si el; in fiecare dimineata era la mine in camera cica dupa fixativ, venea dup`aia dupa crema, ba dupa balsam de buze, pieptan, etc. In autocar mi-a zis un secret de familie, a vrut sa ma ia in brate insa eu fara sa-mi dau seama am plecat iar la un momentdat se apropiase de mine (cand ii ziceam ca vreau sa ma despart de unul ca nu tineam la el pentru ca tin...atat am zis) dar ne-a intrerupt cinevalaughing. Dupa excursie e diferit, distant, rece cu mine. M`am certat cu prietena lui putin pentru ca gasise un mesaj de la mine (normal pot sa zic.ca intre amici) dar seara si-a cerut scuze(straniu la ea). Am facut ceva gresit in excursie sau nu stiu.thinking Precizez ca ma inteleg bine cu sora lui si inca o buna prietena de famile a lor si imi zic ca el nu tine deloc la ea, s`a schimbat in rau de cand e cu ea...ca el stie sa`si ascunda sentimentele, etc.Multumesc ca incercati sa ma ajutati.

1 răspuns:
| superdorex a răspuns:

Pai daca tii la el arata-i asta! Apeleaza prin sora lui, spune-i sa-i deschida ochii asupra ta, intervine prin toti daca nu o iubeste pe prietena lui atunci iti va raspunde la provocari! multa bafta!