| BuBu2403 a întrebat:

Am fost cu un baiat o luna si in prima zi de pasti am fost cu familia la padure si seara la 19.30 l-am sunat si i-am spus ca vin si eu la bar unde era imi spune ca ma asteapta ca ma iubeste etc. Il sun la 20.00 si ii spun ca vin imediat si imi spune sa nu-l mai sun ca nu mai are nevoie sa-l sun, etc. La 2 zile am aflat ca este de 3 zile cu o fata... Si inca il iubesc sad. Ma simt chiar prost. In fata prietenilor nu ma arat afectata. Daca m-ar intreba daca vreau sa ne impacam oare ce sa-i raspund? funda pentru raspunsul care are cel mai bun argument

Răspuns Câştigător
| marynusu a răspuns:

Daca il iubesti asa mult eu zic sa te impaci cu el pentru ca nu ai de ce sa iti fie rusine in fata prietenilor nu cred ca o sa rada de tine pentru ca ai facut-o de oarece il iubeai si chiar daca ar rade pana la urma pe cine iubesti mai mult pe prieteni tai sau pe iubitul tau?:p

9 răspunsuri:
| unuoar3car3_9339 a răspuns:

Nu prea mai ai ce sa mai iubesti la el laughing parerea mea. daca tear intreba si ai accepta ar fi o mare prostie din partea ta Bafta happy

| RaZzzWaNnn a răspuns:

Stiu ca e greu,dar uita-l. O data ce a facut asta,ar trebui sa-ti dai seama de personalitatea lui,umbla din floare-n floare. Incearca sa nu te mai gandesti la el, ocupa-ti timpul cu alte lucruri. O data ce a fost cu o alta fata, in timp ce era cu tine, se poate repeta.

| geo691 a răspuns:

Nu. Iubirea nu este intregita decat de 2 jumatati de inima. Daca simtea ceva cu adevarat demonstra prin faptele lui.

| Sოﺁℓε a răspuns:

Tu te mai gandesti sa te impaci cu el? nu-mi pot imagina cum sa mai vrei sa te impaci inapoi cu el...
evident ca nu
s-a jucat cu tine s-a plictisit si punct
il lasi in pace si iti vezi de viata daca te-a inselat o data o s-o mai faca si a doua oara.

| BuBu2403 explică:

Merci de raspunsuri...mai astept

| Castiel a răspuns:

Sa vedem,el nu te iubeste sa folosit de tine (daca te-ai uitat doar la fizic e normaltongue) deci chiar daca sar intoarce la tine nu accepta,adica a facut ceva urat! tea inselat ca un porc,deci nu accepta uital axeaza-te pe hoby-ul tau, ceva movies, si o sa-l uiti axeaza-te pe funhappy si next time sa il cunosti mai bine pe viitoru...

| BuBu2403 explică:

Nu ma uitat la fizic...

| Iubescsaiubesc a răspuns:

Pai,simplu.ii spui ca nu mai poti avea incredere in el caci si-a demostrat afectiunea fata de tine in bratele alteia,si ca mai bine ramaneti amici, iar tu stai linistita, vei trece peste.Nu stii vorba aia? Ciorba reincalzita nu mai are acelasi gust.

| BuBu2403 explică:

Nimeni nu rade nimenioh go on... ma mai gandesc