Daca il iubesti asa mult eu zic sa te impaci cu el pentru ca nu ai de ce sa iti fie rusine in fata prietenilor nu cred ca o sa rada de tine pentru ca ai facut-o de oarece il iubeai si chiar daca ar rade pana la urma pe cine iubesti mai mult pe prieteni tai sau pe iubitul tau?:p
Nu prea mai ai ce sa mai iubesti la el parerea mea. daca tear intreba si ai accepta ar fi o mare prostie din partea ta Bafta
Stiu ca e greu,dar uita-l. O data ce a facut asta,ar trebui sa-ti dai seama de personalitatea lui,umbla din floare-n floare. Incearca sa nu te mai gandesti la el, ocupa-ti timpul cu alte lucruri. O data ce a fost cu o alta fata, in timp ce era cu tine, se poate repeta.
Nu. Iubirea nu este intregita decat de 2 jumatati de inima. Daca simtea ceva cu adevarat demonstra prin faptele lui.
Tu te mai gandesti sa te impaci cu el? nu-mi pot imagina cum sa mai vrei sa te impaci inapoi cu el...
evident ca nu
s-a jucat cu tine s-a plictisit si punct
il lasi in pace si iti vezi de viata daca te-a inselat o data o s-o mai faca si a doua oara.
Sa vedem,el nu te iubeste sa folosit de tine (daca te-ai uitat doar la fizic e normal) deci chiar daca sar intoarce la tine nu accepta,adica a facut ceva urat! tea inselat ca un porc,deci nu accepta uital axeaza-te pe hoby-ul tau, ceva movies, si o sa-l uiti axeaza-te pe fun si next time sa il cunosti mai bine pe viitoru...
Pai,simplu.ii spui ca nu mai poti avea incredere in el caci si-a demostrat afectiunea fata de tine in bratele alteia,si ca mai bine ramaneti amici, iar tu stai linistita, vei trece peste.Nu stii vorba aia? Ciorba reincalzita nu mai are acelasi gust.