| ღ♥√εđεŧtą ♥ღ a întrebat:

Bunahappy! Am fost cu un baiat p ascuns un an d zile.acum fara motiv ne am despartit, mia dat motivul ca nu am facut sex, dar acum mi-a zis ca vrea sa fie cu mine da sa nu ne ascundem d parintii mei.Am 14 ani el are 23.Demult maica mea a aflat d el si a zis sa nu mai vorbesc cu el dar am continuat relatia.Acum vreau sa-i spun dar nu stiu cum. Mi-e frica sa nu ma lase sa fiu cu el. Oare cum sa facsad?

Răspuns Câştigător
| Ros3Blu3 a răspuns:

Deci chestia nu e ok deloc :-s. El 23? Gandeste'te deja de la varsta de 20 de ani daca nu 18 mai nou, incepe "viata de noapte" fete, baruri, anturaje, cum ziceam iesiri de noapte. Iti dai seama ca el la varsta lui nu poate sa stea asa "cuminte" si dc ma rog te abureste?raised eyebrows
Faza e urmatoarea... Faza cu sexu e aiurea, gandeste'te la tine nu la el, are 23 de ani si tu abia 14, te nenorocesti si tu si plus ca daca se afla intra la corupere de minori. Pe urma faza ca nu stiu ai tai?raised eyebrows E logiccc sa nu stieee pentru ca e diferenta prea mare, ce ar putea sa simta baiatu asta? El la varsta lui ti'am zis cauta "p***e" si nu e greu de dat seama ca poate a stat cu tine pentru ca [e un singur motiv] aiurea eu as zice sa o lasi mai moale si sa ii spui ca nu mai puteti fii impreunastraight face gasesteti pe cineva de varsta ta... e prea mare si lui ii sta gandu la altceva straight face Sincer nu ti'o zic din rautate dar asa e si daca o faci o sa iti para foarteeee rau mai incolo :-s

12 răspunsuri:
Raul9004
| Raul9004 a răspuns:

Oke. Nu îţi trebuie prea multă minte să îţi dai seama că cineva din relaţia asta este prost. Dacă vrei să fii tu acel "prost", acceptă. Sincer acum...nu e evident? Cum să te desparţi de cineva cu motivul că nu aţi făcut sex şi apoi să mai ai tupeul să revii la ea şi să îi mai şi pui condiţii? Nu ştiu ce relaţii există între voi, dar cum se vede din ce ai spus tu, nu este prea îmbucurător...

| MariuZ a răspuns:

23?!?! si tu - 14? Si vrea sex? Suna la 112 si povesteste asta!

| Adela50 a răspuns:

Buna!
Sper sa nu te superi pe mine, dar totusi are 23 de ani.Maicatei probabil ca ii este frica de ce ai putea pati.Si faza cu sexul, nu fa! Nu-ti prierde copilaria numai sa faci sex cu el.

| axel007 a răspuns:

Esti prea tanara ca sa iti incepi o relatie.lasa-l ca nu are rost sa te complici de la varsta asta...

| ღ♥√εđεŧtą ♥ღ explică:

Nu vrea doar sex
Mia demonstrat d prea multe ori ca ma iubeste d aia merita orice sacrificiustraight face. Mia zis motivul asta ca nu a vrut sa zica cu parintii ca asta in deranja tarehappy

| ღ♥√εđεŧtą ♥ღ explică:

As vrea sa ma pot departa de elsad
da il ador
vreau sa fiu cu el, dar vreau sa stie si parintii mei. Dar nu stiu cum sa facsad!

| pinkpanther_4414 a răspuns:

Totusi cum poti sa umbli cu un baiat asa de mare? hai mai zic diferenta de 4-5 ani, dar 9 ani? si te miri ca mama ta nu te lasa sa umbli cu el? Parerea mea este ca bine face ea iti vrea doar binele.Si totusi te vorbesti despre relatii sexuale la doar 14 ani? asteapta sa mai cresti un pic.

| nightwish a răspuns:

Ce s spun e destul de mare diferenta dintre voi si intr-un fel daca parintii refuza aceasta relatie e doar spre binele tau, pentru c nu vor s patesti ceva.La acea varsta toti baietii sunt asa stau cu o fata doar pentru altceva. Daca ti la el si il iubesti ar trebui s ai o discutie cu parintii tai si s le spui c il iubesti si c la acea varsta poate si ei era ca si tine. Dupa parerea mea nu ar trebui s faci sex cu el pentru c dupa aceea o s zica c a obtinul ceea ce a vrut si c acum nu mai vrea sa fie cu tine.

| ungurubulan a răspuns:

Maicata are dreptate... de ce? pentru ca esti prea mica sa intelegi unele chesti.

| InGeRaSh FitZoS a răspuns:

Am trecut prin asta la 13 ani am avut primul prieten la 14 am fost cu unu de 20 de ani si au aflat a mei si nu m'au lasat cu el au zis ca isi bat joc de mine eu am zis nu ca ma iubeste si il iubesc si eu am fost 2 ani cu el si parinti mei au ajuns sa aiba dreptatestraight face. si'a batut joc de mine adica intr'un fel pentru ca nu am vrut sa fac sex cu el si tuturor le-a spus ca am facut dar nu ii adevarat nimic. zic sa nu mai continui asa de mult relatia cu el nu zic sa o termini dintr'o data pentru ca presupun ca il iubesti dp un an dar indeparteazate de el. xoxoxo

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Gandeste-te ai 14 ani ...si el 23.bine inteles ca iti va cere sa faceti sex. El este matur. Mai bine ii zpui ca nu esti pregatita pentru asa ceva. Chiar daca il iubesti oh go on

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu asta era adv motiv