Tot nu am inteles. ai fost cu un baiat pe mess? Si acum vrei sa fii din nou cu el?
Dai add
Capu' face, capu' trage.
In cazul tau, toata situatia a ajuns aici din cauza capriciilor tale de adolescenta rasfatata!
Cred ca e mai sanatos pentru amandoi sa nu mai incercati o noua relatie!
Una e atractia fizica si alta e iubirea! La tine e valabila prima varianta. Ce poti face? Lasa "relatiile" virtuale! Iar in ceea ce priveste baiatul respectiv, te duci si-i spui exact ce simti, fara ocolisuri, subintelesuri etc.
Ai fost cu el pe mess 2 zile?
Mi se pare cam ciudat.Eu cred ca doar ati vorbit.
Pai, te bagi in vorba cu el. il intrebi ce face nu stiu ce, si ii zici pur si simplu, o sa aprecieze sinceritatea, si ii zici. ce s-a intamplat si ca acum iti dai seama ca tii la el si nu trebuia sa va despartiti si ca iti pare rau, daca si el mai simte ceva pentru tine, o sa va impacati! bafta
Hmmm.am si eu cateva idei, ai putea incerca sa vorbesti cu el din nou pe mess macar cateva ore si ii spui sa iti pare rau ca i-ai spus sa va despartiti, dar na esti si tu fata si ca oricare alta si "toane" si ca acum ai vrea sa vorbiti din nou pe mess si in plus de asta ai vrea sa vorbiti si la scoala a 2 a zi ca de data asta sa fie diferit, nu ca prima data doar pe mess.Vezi cum decurg lucrurile si daca este de acord impacati pe mess iti iei inima in dinti si ii spui ce simti pentru el a doua zi la scoala ca sa fii sigura ca nu rade de tine cu ceilalti baieti daca nu vrea sa va impacati, ce zici de asta?
Fi curajoasa si deschide subiectul sau il poti trage deoparte si il intrebi daca mai simte ceva pentru tine si daca vrea sa va impacati ca pana la urma nu mai ai nimic de pierdut, daca tine la tine fi sigura ca o sa va impacati si totul va fi bine.Deci curaj, ai mai avea ceva de pierdut? du-te.succes