anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am fost cu un baiat si m-am despartit de el pe motivul ca nu mi-a mai placut de el si ca nu mi-a placut cum s-a comportat. In fine.

A trecut aproape 1 luna si lui tot ii mai place de mine si acum i-a spus prietenilor lui ca mai vrea sa mai incerce la mine si ca e 100% sigur ca eu o sa mai accept. (eu nu o sa mai fiu cu el in viata mea).

Problema este ca el acum incepe sa se dea la mine ca inainte sa fiu cu el si find mai timid cinestie cand o sa ma mai intrebe si eu sa zic nu odata si de aceaa eu nu mai am rabdare si vreau sa ii zic de la inceput sa "nu se mai chinuie", ca nu vreau sa fiu cu el.

Fac bine daca ii spun de acum?

Daca da, cum sa ii spun?

Răspuns Câştigător
| Justonekiss a răspuns:

Cred ca ar fi mai bine sa-i zici de acum pentru ca n-o sa sufere la fel de mult ca dupa ce incearca sa te recucereasca.Trebuie sa-i explici ca tu nu mai poti fi cu el si ca nu are rost aceasta incercare a sa.Bafta:*

7 răspunsuri:
| shtephie a răspuns:

Spune-i clar ca nu vei mai fi never cu el laughing

| DjGrasu a răspuns:

Ati spun eu cum sa faci la mine mege de fiecare data. daca baiatul nu e din clasa de la tine da si tu un zvon pe la prietenii lui si la cei cu care se cun el ca ai deja un alt prieten si ca e din alta parte adica alt oras, sat etc. Cand o sa auda se va intrista dar ati zic eu ca o sa te lase in pace!

| Dizz a răspuns:

Nu neaparat smug. Poti astepta pana la sfarsitul avansurilor cand te va intreba daca tot e asa sigur ca o sa accepti =]. Si sa il dezamagesti in ultima secunda :]. Sa vada ca nu te cunoaste asa de bine pe cat crede el :-J.

| Alphye a răspuns:

Spune-i in fata, nu trage de timp happy si nu`ti alege cuvintele. Doar opreste`l si descarcate intr-un mod mai calm. succeswinking

| Anne34 a răspuns:

Parerea mea : e o prostie sa spui ca nu iti mai place acea persoana. adica ok. se mai intampla si d`astea. dar nu accepti sa fi cu o persoana doar de "dragul de a incerca chestii noi". ci doar daca, crezi ca va intelegeti bine si nu o sa ajungi in situatia de a va desparti.
Asta este parerea mea. Cui nu ii place sa se impuste XD.

| tomamaria00 a răspuns:

Buna! cand se da urmatoarea data la tine spune-i,, Scz, dar am terminat! Nu mai vreau sa fiu cu tine! NU te mai stradui DEGEABA!"

| tomamaria00 a răspuns:

Buna! cand se da urmatoarea data la tine spune-i,, Scz, dar am terminat! Nu mai vreau sa fiu cu tine! NU te mai stradui degeaba!"