Draga mea,dupa un an si ceva de relatie,sigur mai are sentimente pentru tine,si foarte puternice,poti sa fi convinsa.
Faptul ca s-a intors la tine dupa doua luni de despartire,tie nu-ti spune nimic?
A incercat orice ca sa-i iesi din cap si din inima.
S-a dus in baruri,in cluburi si in discoteci,incercand sa gaseasca alta,poate te uita.
Putea sa gaseasca alte douazeci si sa fie impreuna cu ele.
Dar,in doua luni a inteles un lucru pe care tu nu-l intelegi-nu te-a putut uita pe TINE!
Daca reusea sa te uite,sa te scoata din sufletul lui,acum nu era langa tine,era cu alta,Larisa nu,ca l-a refuzat,dar gasea alta si alta...
Deci, nu-ti mai fa ganduri negre.
El nu ca nu vrea sa fie singur e cu tine!
E cu tine pentru ca fara tine nu poate!
Ai de castigat daca reusesti sa intelegi lucrul asta!
Si, iubiti-va mult!
Eu nu cunosc toata povestea (decat ce imi scrii tu aici) sau ce e in sufletul tau. eu insa sunt de alta parere indiferent cat de tandru si iubitor e. nu ai mentionat.te a mai cautat in acel timp in care ati stat despartiti? s-a rugat de tine sa mai continuati relatia? daca nu a facut acest lucru nu tine cu adevarat la tine. vezi si tu daca continua sa vorbeasca cu larisa des daca renunta la orice legatura cu ea atunci :-> jos palaria. totusi e deranjant ce a facut si nu merita iertat asa usor
Atunci sti singura raspunsul si acela este ca te iubeste cu adevarat plus ca daca larisa a facut gest inseamna ca poate fi /este o prietena extrem de buna
Bbubby m-a mai contactat de mai multe ori, ne-am intalnit la discoteca a venit m-a pupat, a incercat sa danseze cu mine da nu l-am lasat. Cand am mers la tara m-a asteptat la bus, nici nu stiam ca ma asteapta, seara m-a sunat sa ma duc la sus, nu m-am dus. Si eu am vrut sa-l uit si dar nu am putut. Eu in timp ce nu eram impreuna nu l-am cautat deloc. Cu Larisa nu mai vorbeste des pentru ca ea nu-l mai vrea langa ea pentru ca nu vrea sa-mi faca rau si pentru ca nu-i place de el. Cum v-am mai spus imi dovedeste mereu ca ma iubeste cu adevarat dar pe mine m-a derutat faptul ca i-a placut de ea si s-a intors la mine.