Buna! Daca te-ai certat cu el și el după 2 zile și-a făcut alta nu are rost sa te mai gândești la el și aceste scene de "gelozie" sunt doar ca,sa se creadă el mai bărbat,noi bărbații ne simțim bine atunci când femeia ne face pe plac,adică dacă noi ai interzicem ceva și ea face asta ne face sa ne credem mai superiori decât ea,dar nu este asa și nu ma refer la toți băieții,pentru ca nu toți sunt la fel! El te suna tot din cauza pe care am spus-o mai sus,pentru ca se crede bărbat atunci când relaționează cu mai multe femei chiar dacă are o noua prietena, asa ca dacă te tot mai suna vorbe-stei și tu despre noul tău prieten dacă ai și dacă nu inventează unul și asa o sa te lase în pace, și dacă nu funcționează pune nr de tel la apeluri interzise și ai terminat cu problema! Succes!
E genul ala de se joaca cu mai multe, da sperante tuturor ca sa aiba de unde alege. Uita-l! Nu merita, crede-ma! Deja ti-a facut cam multe faze...
Poi eu cred ca te place si e gelos dar tot nu inteleg faza t cine era mesaju odata ce avea prietena.In fine sexu masculin e greu de inteles.
Pff de cand am citit ca d revelion si-a gasit pe alta nu am mai ctit ca e clar dupa cine suferi tu... lasa-l dom'le in pace, sunt multi altii care pot sa sufere ei dupa tine, nu tu dupa ei!
E fraier daca a facut asa ceva,normal daca ai place sau te iubea nu facea asa ceva.a vrut sa faca doar ceva anume cu tine,imi pare rau, sexul masculin e greu de inteles dar numai anumite persoane, haideti sa nu ne referim la totii
Sincer nu il mai baga in seama nu ai mai rasp, poate ai face placere sa te tachineze, si sexul masculin e greu de inteles dar nu totii
00Andreea008 întreabă: