anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am fost cu un tip 2 ani jumate.in acest timp ne-am impacat si despartit de mii de ori.Motivul intotdeauna am fost eu, pentru ca am facut o greseala si de atunci mereu mi-a scos ochii.Greseala: m-am culcat cu varul lui, si atunci eram virgina.Deci varul lui a fost primul si el a fost al doilea.Ca sa se razbune s-a culcat si el cu vara mea.:-| diferenta e ca ea nu era virgina.Am facut sarbatorile impreuna, nu suntem impreuna acum dar vorbim, ne vedem.Eu il iubesc... uneori cand il intreb daca ma iubeste imi spune"crezi ca daca nu te iubeam te iertam si ma intorceam la tine dupa cate ai facut?"dar uneori se poarta cu mine foarte rece.si cand se enerveaza ma face "curva":-|. Ce ar trebui sa fac? ca el nu zice nici da nici nu.Am incercat sa vb cu el dar de fiecare data imi spune ca nu o sa mai putem fi impreuna din cauza greselii mele.Sa mai incerc? sau sa inchei capitolul asta si sa o iau de la capat cu altul? Am 19ani :d Si mi-am inceput viata sexuala acum un an.Mersi:*

Răspuns Câştigător
greece12
| greece12 a răspuns:

Si de ce-l rogi?
Ai gresit tu,s-a razbunat el,e imposibil,vreodata,sa mai fiti cum ati fost candva!
Realizeaza lucrul asta,lasa in urma un episod asa urat si incearca sa iti continui viata mai frumos,mai curat, mai corect!
Cu cat vei insista mai mult, cu atat el va deveni mai vehement in refuzul lui.Si te va jigni si mai mult...
Sa te conduci dupa principiul "ai facut bine? Continua.Ai gresit? Continua!" si incearca sa fii bine tu.
Nimeni nu-i perfect,toti gresim,mai mult sau mai putin, important e sa nu persisti in greseala si sa incerci sa pui o baza noua, cu principii mai sanatoase!
Mult noroc!

7 răspunsuri:
| ღღDέDέEBчέiiiBiiiღღ a răspuns:

DA ar trebui sa inchei capitolul asta deoarece un barbat(baiat) daca iubeste o fata nu trebuie sa o faca CURVA sau in nici un fel, nici atunci cind se enerveaza. daca vrei sa il accept asa e OK si daca nici tu nu mai suporti asta este de inteles. NU A TREBUIT SA TE CULCI CU ALTUL mai ales cu VARUL SAU, IN TIMP CE AVEAI DEJA O RELATIE. MERSI fundita plz.

| bithaa a răspuns:

Hmmmm...daca el zice ca din cauza greselii nu o sa mai fie nimicthinking mai bien treci mai departe decat sa iti pierzi vremea. Sau pune-i lui o 'bariera' vrei sa mai vb, impacate cu mine pe bune, nu, nu ma mia cauta.big grin

fundaX:X::X:XX?::X:X:X da-mi funda!

| Natashha a răspuns:

Nu te merita,daca el chiar tinea la tine trecea in atata timp peste greseala asta, uneori chiar nu merita atata stres.A crezut ca razboiul cu razboi se face cand s-a culcat cu verisoara ta?! asta a dat dovada de cata cultura are.Din punctul meu de vedere odata ce te ataca sentimental si te face curva, persoana aia nu merita nici macar un gest de iubire din partea ta.Probabil ca ti prea mult la el si nu vrei sa-l faci sa sufere cum te-a facut el sa suferi...Incercati si rezolvati problema, daca nu, vezi-ti tu de drumul tau si el de al lui.Niciodata nu e prea tarziu oentru un nou inceput! [asa gandesc eu,asa cred, daca tu crezi altceva, judeca-ma.]

| Possible a răspuns:

MDa...cam nasoala situatia.In primul rind eu cred ca si el e de vina,pina la urma sa te fi iubit,nu avea sa se culce cu vara ta,din principiu sa-ti arate ca are nevoie de tine,cu calitati si defecte.Dar,de "curva" spune-i sa cauta in dictionar semnificatia,daca ai facut o greseala,nu e neaparat sa te faca curva, ca nu umbli prin paturile fiecaruia, cred.Baffta.

| liz23 a răspuns:

Trebuie sa realizezi ca odata ce te-ai culcat cu acel cineva,relatia intre voi s-a terminat,e greu de acceptat dar orice fapta are consecinte, asta trebuia sa iei in calcul inainte de a face ceva. Ce a facut el ulterior a fost razbunare si una de prost gust, dar probabil l-a durut atat de tare incat a vrut sa te faca si pe tine sa simti ce a simtit el. Ai 19 ani,ai toata viata inainte, singura solutie pe care o vad eu este, fiecare pe drumul sau.Numai asa vei avea o relatie in care vei fi respectata numai daca si tu respecti la randul tau.

| DeeaMarry a răspuns:

E limpede ca el nu o sa poata trece niciodata peste ceea ce ai facut tu. Cred ca ar fi mai bine sa il pui sa decida. Uita pentru totdeauna de greseala ta sau va despartiti.
Inca ceva: Nu ii mai permite sa te jigneasca! Nimeni nu are dreptul sa te judece, cu atat mai putin daca pretinde ca te iubeste!

| Simonaaaaaaaaaa a răspuns:

Cu siguranta ar trebui sa inchei acest capitol.Greseala facuta de tine este destul de urata si totusi sa nu uitam ca e baiat si nu va putea sa treaca cu vederea acest lucru.are si el o mandrie, un orgoliu.
Stai linistita :d. daca esti frumusica vei gasi cu siguranta pe cineva mai bun, dar nu face prostia ca acelui viitor prieten sa-i spui de greseala ta din trecut sau sa o mai repeti.
Bafta love struck...si fii mai atenta pe viitor.