anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am fost cu un tip doar pentru sex, timp de vreo 3 ani.Stiam doar noi si atat de lucrul asta.Insa acum s-a aflat, nu stiu cine a spus si cum s-a aflat, dar el s-a suparat foarte tare.Mi-a spus ca punem punct de tot si gata. Fara nici un fel de explicatii.Eu ma simt foarte aiurea pentru ca eu nu stiu ce anume s-a aflat,mi-e rusine,sincer, ca nu e o chestie care da bine la lume.El ma invinovateste pe mine ca am spus ceva, dar eu spun sincer ca nu am spus nimanui.Am incercat sa vorbesc cu el sa imi explice ce s-a intamplat de fapt, dar el nu mai vrea sa vorbeasca cu mine, ma evita si e foarte indiferent fata de mine.Nu il inteleg de ce e asa rece,ca pana acum eram foarte ok unul cu celalalt si voiam amandoi sa mai continuam mult timp nebunia asta.I-am explicat ca nu am nici o vina, a zis ca ma crede, dar se vede dupa cum ma trateaza ca nu e asa.Cum sa fac sa ii explic ca nu am nicio legatura cu faptul ca s-a aflat? Ok,am inteles,punem punct,dar vreau macar sa lasam loc de "buna ziua" intre noi,totusi, suntem oameni si am avut ceva impreuna.Mi-e greu sa cred ca pentru el a fost o chestie lipsita de importanta, o data ce ma trateaza cu o asa indiferenta.

3 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

Chiar daca este bazata numai pe sex, o relatie nu poate dura la infinit. Baiatul s-a plictisit de facut sex cu tine si acum doreste sa-ti dea papucii. Motivatia lui insa este chiar prosteasca dar si curioasa, tinand seama ca ii este rusine ca stie lumea! Singura explicatie plauzibila este ca ii este rusine cu tine.

| andu16 a răspuns (pentru neutrino):

Rusine imi este mie, nu lui.Si nu cred ca ii este rusine cu mine, pentru ca si atunci cand ne vedeam intamplator pe strada el se comporta foarte ok cu mine, eram ca doi amici buni, nici vorba de lucruri de genul "nu vreau sa fiu vazut cu tine". Chiar nu inteleg de ce schimbarea asta brusca.

| andu16 a răspuns:

Nu,doamne fereste laughing