anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am fost ieri in parc cu baiatul de care imi place. M-a intrebat daca vreau sa am prieten, iar eu am spus "poate da, poate nu " si el a spus " poate nu "... iar eu em spus "poate da" ...si apoi m-a sarutat. Problema este ca eu vreau sa fiu cu el dar noi nu vorbim prea mult si ne intalnim rar sad.
ajutati-ma, va rog! Ce sa fac?

7 răspunsuri:
| Th3AbSinTh3 a răspuns:

Pai inca nu sunteti impreuna? confused
cum asa?
adica te.a sarutat si dupa a disparut... n.ati vorbit si voi dupa, nu l.ai intrebat dc a facut asta?

| hotshotb a răspuns:

Sa incercati sa vorbiti mai mult la telefon, pe mes...Si sa mai iesiti si voi in weekend impreuna big grinSi daca ti la el macar poti sa incercibig grin

| sandra2012 a răspuns:

Pai in primul rand trebuia cand te-a intrebat daca vrei sa ai prieten la ce se refera, sa iti zica mai clar. Adica putea sa intrebe daca vrei sa fi cu cel, simplu si direct. Iar mai apoi tu trebuia sa ii zici un raspuns mai concret nu poate da, poate nu. Bine, acum nu stiu ce varsta ai tu eu am trecut de joculetele repectivelaughing. Eu zic sa stai de vorba cu el si sa iti spuna clar si tu lui daca vreti sa fiti impreuna.

| bodysun a răspuns:

Zi unde stai ca il aranjez eu pe baiat sa isi doreasca 100% sa stea cu tine!

| raluca44 a răspuns:

Pai,daca te-a sarutat inseamna ca e de bine.inseamna ca te place si vrea sa fie cu tine.incercati sa vorbiti mai mult pe mess,la tel, si la scoala(daca cumva sunteti in aceeasi scoala; sau mai sunteti).si incearca sa iesiti impreuna in weekend, atunci cand mai prinzi si tu o zi libera.succes!

| raluca0306 a răspuns:

Da,cel mai bine ar fi sa vorbiti mai mult, poate asa iti dai seama daca cu adevarat vrei sa fi cu el happy

| Sebi96bv a răspuns:

Daca te-a sarutat e clar ca tine la tine. Incearca sa stai pe langa el, sa vorbiti (prin orice cale, dar sa nu pari o disperata) si va iesi ceva frumos. happy